okulistik Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #31 emb123 dedi: Yaş uygun durum hazırken sadece yağ yakmayla sınırlı kalma benim tavsiyem fitness başla. Genişletmek için tıkla... Fitnessa başlamak yerine evde kendim ne yapaiblirim?
emb123 dedi: Yaş uygun durum hazırken sadece yağ yakmayla sınırlı kalma benim tavsiyem fitness başla. Genişletmek için tıkla... Fitnessa başlamak yerine evde kendim ne yapaiblirim?
TheMinor Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 510 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12600KF/Asus Dual RTX 4060 Tİ 8GB/16 GB 3600Mhz/Asus Prime H610m-K D4/Kingston NV2 SNV2S Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #32 okulistik dedi: Fitnessa başlamak yerine evde kendim ne yapaiblirim? Genişletmek için tıkla... Sabah erkenden çıkıp koşmak, ip atlamak ve vücut ağırlığı ile hareketler yapmak kalori yakımında yardımcı olabilir.
okulistik dedi: Fitnessa başlamak yerine evde kendim ne yapaiblirim? Genişletmek için tıkla... Sabah erkenden çıkıp koşmak, ip atlamak ve vücut ağırlığı ile hareketler yapmak kalori yakımında yardımcı olabilir.