aLoNeDarK_00 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Mayıs 2025 #1 16 yaşındayım ortapedik engelleyim sağ kolumdan yaz tatilinde çalışacak yer var mı?
bayram.celik1 Picopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 730 Çözümler 3 13 Mayıs 2025 #2 aLoNeDarK_00 dedi: 16 yaşındayım ortapedik engelleyim sağ kolumdan yaz tatilinde çalışacak yer var mı? Genişletmek için tıkla... Sağ kolunuzun neyi var acaba? Ortapedik falan çok bilmiyorum. Eğer sağ kolda çok bişey yoksa garsonluk yapın.
aLoNeDarK_00 dedi: 16 yaşındayım ortapedik engelleyim sağ kolumdan yaz tatilinde çalışacak yer var mı? Genişletmek için tıkla... Sağ kolunuzun neyi var acaba? Ortapedik falan çok bilmiyorum. Eğer sağ kolda çok bişey yoksa garsonluk yapın.
5 551848 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 653 13 Mayıs 2025 #3 Geçmiş olsun hocam. Allah yardımcınız olsun.
mfgecit Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 350 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boyacı 13 Mayıs 2025 #4 aLoNeDarK_00 dedi: 16 yaşındayım ortapedik engelleyim sağ kolumdan yaz tatilinde çalışacak yer var mı? Genişletmek için tıkla... Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin. Engel durumunuzu engel oranınızı ve engelinizin günlük yaşantı da ne kadar etkili olduğunu da belirtirseniz ben ve forumdaki diğer arkadaşlar daha rahat ve anlaşılır şekilde yardımcı olacaktır.
aLoNeDarK_00 dedi: 16 yaşındayım ortapedik engelleyim sağ kolumdan yaz tatilinde çalışacak yer var mı? Genişletmek için tıkla... Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin. Engel durumunuzu engel oranınızı ve engelinizin günlük yaşantı da ne kadar etkili olduğunu da belirtirseniz ben ve forumdaki diğer arkadaşlar daha rahat ve anlaşılır şekilde yardımcı olacaktır.
aLoNeDarK_00 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Mayıs 2025 #5 Sağ kolumun dirsek kısmından aşağısı yok günlük yaşantımda alıştığımdan dolayı pek sıkıntı olmuyor.