leovzy Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 686 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #1 Yaş 16, boy 1.72, kilo da 65. Bir ay boyunca çalışıp şu anki sistemimi güncellemek istiyorum. Önerileriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2025
Yaş 16, boy 1.72, kilo da 65. Bir ay boyunca çalışıp şu anki sistemimi güncellemek istiyorum. Önerileriniz var mı?
nemye Nanopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 699 Çözümler 22 14 Mayıs 2025 #2 leovzy dedi: Yaş 16, boy 1.72, kilo da 65. Bir ay boyunca çalışıp şu anki sistemimi güncellemek istiyorum. Önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Restorant, meyhane gibi yerlerde komi ol. Başka yerde almaz zaten herhalde.
leovzy dedi: Yaş 16, boy 1.72, kilo da 65. Bir ay boyunca çalışıp şu anki sistemimi güncellemek istiyorum. Önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Restorant, meyhane gibi yerlerde komi ol. Başka yerde almaz zaten herhalde.
9 902722 Centipat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 1.269 Makaleler 7 Çözümler 3 14 Mayıs 2025 #3 leovzy dedi: Yaş 16, boy 1.72, kilo da 65. Bir ay boyunca çalışıp şu anki sistemimi güncellemek istiyorum. Önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Telefon'cu olun.
leovzy dedi: Yaş 16, boy 1.72, kilo da 65. Bir ay boyunca çalışıp şu anki sistemimi güncellemek istiyorum. Önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Telefon'cu olun.
Kamyon Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 406 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #4 Kafe restoran iyi bahşiş gelir yerine göre 3 ay boyunca devamlı olarak gidebilceksen iyi bir yer alabilir belki devamlılık istiyorlar
Kafe restoran iyi bahşiş gelir yerine göre 3 ay boyunca devamlı olarak gidebilceksen iyi bir yer alabilir belki devamlılık istiyorlar
leovzy Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 686 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #5 Kamyon dedi: Kafe restoran iyi bahşiş gelir yerine göre 3 ay boyunca devamlı olarak gidebileceksen iyi bir yer alabilir belki devamlılık istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Birkaç yerde restoranlarda 18 yaş altındaki kişileri gereğinden çok çalıştırıyorlar gibi bir şey duydum o yuzden pek sıcak bakmıyorum. İnternet kafede çalışmak mantıklı gelmedi değil.
Kamyon dedi: Kafe restoran iyi bahşiş gelir yerine göre 3 ay boyunca devamlı olarak gidebileceksen iyi bir yer alabilir belki devamlılık istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Birkaç yerde restoranlarda 18 yaş altındaki kişileri gereğinden çok çalıştırıyorlar gibi bir şey duydum o yuzden pek sıcak bakmıyorum. İnternet kafede çalışmak mantıklı gelmedi değil.