16 yaşından sonra boy uzar mı?

zswazierrr

Femtopat
Daha fazla  
16 yaşına gireli 1 aydan az oldu, boyum 175 cm. Babam çok kısa ama abilerim uzun, biraz garip bir durum. Babam 167 cm, annem 171 cm, iki abim de 181 cm boyunda. Ben de onlar kadar uzar mıyım merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim ailede benzer durum babam 178 civari annem 165 ama abim 190 falan ama kendisi kucuk yasta cok hareketliymis, bayağı yuzuyormus ve top oynuyormus falan bende 15 yasindayim bende 179'um şu an hala buyumeye devam ediyorum zaten ortalam olarak 21 yasina kadar falan boy uzamaya devam ediyor ama bu konuda beslenmeye dikkat etmek lazim.

Son düzenleme:
beslenmeden kastın tam olarak ne oluyor , zayıf değilim fakat herkes gibi sağlıksız şeyler yiyorum, yetersiz uyku alıyordum fakat düzelttim bu günlerde. senin durum daha rahattır çünkü babam epey kısa fakat bana etki etmedi , 18 yaşında kadar 180 görürüm umarım

Bende yiyorum sagliksiz seyleri ara sira ama civkini cikarmamak lazim. Uyku olarak da malum okuldan dolayi genel olarka 7 saat falan uyuyabiliyorum uykum gec geliyor çünkü. 18 yasina kadar 180i gorursunuz diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Bende yiyorum sagliksiz seyleri ara sira ama civkini cikarmamak lazim. Uyku olarak da malum okuldan dolayi genel olarka 7 saat falan uyuyabiliyorum uykum gec geliyor çünkü. 18 yasina kadar 180i gorursunuz diye dusunuyorum.
Sağol bende öyle düşünüyordum çünkü boyumun uzaması 14 yaşında başladı ve o zamanlar 164 falandım , 2 yıldan daha az bir sürede 11 cm aldım sanırım , benim için gereken 1 yıl 180 olduktan sonra sanırım gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…