E eymen efe123 Femtopat Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #1 Seneye 16 yaşına gireceğim ve yazın çalışıp kendime harçlığımı çıkartmak istiyorum sizce ne gibi bir işe girebilirim?
Seneye 16 yaşına gireceğim ve yazın çalışıp kendime harçlığımı çıkartmak istiyorum sizce ne gibi bir işe girebilirim?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.733 Makaleler 8 Çözümler 233 Yer İstanbul 29 Ağustos 2025 #2 Kafelerde garsonluk yapabilirsin.
E eymen efe123 Femtopat Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #3 Blacksidemre dedi: Kafelerde garsonluk yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki maaş alabilir miyim? Bir de nasıl kafelerde?
Blacksidemre dedi: Kafelerde garsonluk yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki maaş alabilir miyim? Bir de nasıl kafelerde?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.733 Makaleler 8 Çözümler 233 Yer İstanbul 29 Ağustos 2025 #4 eymen efe123 dedi: Peki maaş alabilir miyim? Bir de nasıl kafelerde? Genişletmek için tıkla... Asgariden az alırsınız. Küçük yerel kafeler, zincir kafelere göre genellikle genç çalışan alıyor.
eymen efe123 dedi: Peki maaş alabilir miyim? Bir de nasıl kafelerde? Genişletmek için tıkla... Asgariden az alırsınız. Küçük yerel kafeler, zincir kafelere göre genellikle genç çalışan alıyor.
E eymen efe123 Femtopat Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #5 Blacksidemre dedi: Asgariden az alırsınız. Küçük yerel kafeler, zincir kafelere göre genellikle genç çalışan alıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Blacksidemre dedi: Asgariden az alırsınız. Küçük yerel kafeler, zincir kafelere göre genellikle genç çalışan alıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.200 Çözümler 40 Yer New York 29 Ağustos 2025 #6 Komilik.
E eymen efe123 Femtopat Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #7 Andy deufresne dedi: Komilik. Genişletmek için tıkla... Komilik nedir acaba?
Joelmillerrr Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 214 Çözümler 1 29 Ağustos 2025 #8 eymen efe123 dedi: Komilik nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Modern kölelik Aşçılara ve garsonlara yardımcı oluyorsun tüm işlere sen koşuyorsun.
eymen efe123 dedi: Komilik nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Modern kölelik Aşçılara ve garsonlara yardımcı oluyorsun tüm işlere sen koşuyorsun.
E eymen efe123 Femtopat Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #9 Joelmillerrr dedi: Modern kölelik aşçılara ve garsonlara yardımcı oluyorsun tüm işlere sen koşuyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi para verirlerse neden olmasın ama vereceklerini sanmıyorum.
Joelmillerrr dedi: Modern kölelik aşçılara ve garsonlara yardımcı oluyorsun tüm işlere sen koşuyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi para verirlerse neden olmasın ama vereceklerini sanmıyorum.