16 yaşta 1.69 olan boy uzar mı?

Daha fazla  
Merhaba. 11.05.2007 dogumluyum yani 2 ay once 16 yasina girdim boyum 1.69 kilom 63-64 boyumdan biraz şikayetciyim bende çok buyuk ozguven kaybi sagliyor evet daha kötüsüde olabilirdi bunada şükür ama yine de uzun olmak her zaman daha iyi babam 1.65-67 sanirim annemde 1.55-58 muhtemelen tam bilmiyorum ama ikisi de benden kısa uzar mıyım? Tahminen ne kadar uzarım? Ve kaç yaşına kadar?
Şimdiden teşekkür ederim 💞

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım sağ ol biliyorum söylemesi zor ama tahminen ne kadar uzarim anne ve baba boyunu göz önünde bulundurursak.
Benim babam 1.63, annem 1.50. Ben hızlı uzayan biri olarak 13 yaşında 1.70 olup durdum. 16 yaşında bunu doktora sormuştuk ve boyumun durduğunu hele ailemin boyuna göre sınırın üstünde bile olduğumu söylemişlerdi. Tabi bu sınır daha yukarı da çıkabiliyor ama çıkmaması da normal yani.

Benim babam 1.63, annem 1.50. Ben hızlı uzayan biri olarak 13 yaşında 1.70 olup durdum. 16 yaşında bunu doktora sormuştuk ve boyumun durduğunu hele ailemin boyuna göre sınırın üstünde bile olduğumu söylemişlerdi. Tabii bu sınır daha yukarı da çıkabiliyor ama çıkmaması da normal yani.

Bence annenin ve babanın boyuna göre gayet iyi ve yeterli uzamışsın spor vs. yapıyor muydun? Muhtemelen kemik aran kapandigi icin uzaman durmuş bende önceki yaz 3 ay boyunca basketbol oynamistim neredeyse her gun bir de evde kendi çapımda dambıl falan kaldiriyorum bazen etkisi olur mu boyuma bilmem ama bir 1.75-78 olsam cok guzel olur.

Merhaba. 11.05.2007 dogumluyum yani 2 ay once 16 yasina girdim boyum 1.69 kilom 63-64 boyumdan biraz şikayetciyim bende çok buyuk ozguven kaybi sagliyor evet daha kötüsüde olabilirdi bunada şükür ama yine de uzun olmak her zaman daha iyi babam 1.65-67 sanirim annemde 1.55-58 muhtemelen tam bilmiyorum ama ikisi de benden kısa uzar mıyım? Tahminen ne kadar uzarım? Ve kaç yaşına kadar?

Hocam tabii ki bilemeyiz ama anne ve baba boyunu göz önünde bulundurursak ve illaki tahmin istiyorsan 170-175 arasında oluraun muhtemelen.Bu boy konusuda sadece anne babaya bakmaz bu arada benim annem ve babam o kadar uzun değil ama dayım teyzelerim vs uzun olduğu için yaşıma göre bende uzunum.

Bence annenin ve babanın boyuna göre gayet iyi ve yeterli uzamışsın spor vs. yapıyor muydun? Muhtemelen kemik aran kapandigi icin uzaman durmuş bende önceki yaz 3 ay boyunca basketbol oynamistim neredeyse her gun bir de evde kendi çapımda dambıl falan kaldiriyorum bazen etkisi olur mu boyuma bilmem ama bir 1.75-78 olsam cok guzel olur.
Sadece basketbol oynuyordum o dönem(13 yaşında). 16 yaşında Fitness yapmaya başlamıştım ama boyum 13 yaşında durmuştu zaten yani onun bir etkisi yok. Basketbol da uzatmayı desteklemedi. Ben zaten zevk olarak da oynuyor olmama rağmen.
21 yaşındayım ve boyum aynı.

En fazla 2-3 cm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı