160.000 TL sistem önerisi

Bütçe
160.000-170.000 TL

668589

Decapat
Merhaba arkadaşlar.
Halihazırdaki sistemimde son zamanlarda birçok sorun yaşadığımı ve artık paraya kıyıp yeni ve üst düzey bir sisteme geçmem gerektiğini düşündüm.
160.000 TL'lik bir bütçem var lakin "az daha yükseltebilirsen şu sisteme geç" diyecek olursanız 170.000 TL'ye kadar yükseltebilirim.
Sadece işinin ehli insanlar yorum yaparlarsa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.
Halihazırdaki sistemimde son zamanlarda birçok sorun yaşadığımı ve artık paraya kıyıp yeni ve üst düzey bir sisteme geçmem gerektiğini düşündüm.
160.000 TL'lik bir bütçem var lakin "az daha yükseltebilirsen şu sisteme geç" diyecek olursanız 170.000 TL'ye kadar yükseltebilirim.
Sadece işinin ehli insanlar yorum yaparlarsa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Sistemin kullanım amacı ne olacak?

Eee şey 160000 TL mi? Daha düşük bütçelerde öneri yapabilirdim ama burada bir şey diyemem. @messinicocugu @550519 iyi bir sistem toplar diye düşünüyorum.

He bu arada piyasadaki en güçlü parçaları alsanız bile 160K tutmaz bence.

Eee şey 160000 TL mi? Daha düşük bütçelerde öneri yapabilirdim ama burada bir şey diyemem. @messinicocugu @550519 iyi bir sistem toplar diye düşünüyorum.

He bu arada piyasadaki en güçlü parçaları alsanız bile 160K tutmaz bence.

Valla bu sistem toplama konularında gram bilgim yok, isteğim en iyi parçalardan oluşan bir sistem. Ne kadar tutacağını da kestiremediğim için böyle yüksek bir meblağ oluşturdum. Fazlası bana kalabilir, zararı olmaz :D.

Merhaba arkadaşlar.

Hocam intelmi istersiniz AMD mi?
Ek olarak hangi marka üzerinden gitmek istiyorsunuz? (ASUS, MSI, Gigabyte vb.)

Bunlar 94.1K tutuyor.

Oyun diyorsunuzda 160 bin TL tutması için sistemin aksesuar ürünleride almanız lazım.
3'lü monitör direksiyon seti Gaming koltuk webcam vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı