FlawXLess Decapat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #1 Merhabalar. 160 boyunda 45 kiloyum çok beğendiğim bir tshirt var ama s beden var XS yok bende emin olamadım. Sizce ne yapmalıyım çok beğendim. Linkini atayım. DE PLEIN Unisex Siyah Oversize Kapüşonlu % 100 Pamuk T-shirt Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL yardımcı olursanız ne mutlu bana.
Merhabalar. 160 boyunda 45 kiloyum çok beğendiğim bir tshirt var ama s beden var XS yok bende emin olamadım. Sizce ne yapmalıyım çok beğendim. Linkini atayım. DE PLEIN Unisex Siyah Oversize Kapüşonlu % 100 Pamuk T-shirt Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL yardımcı olursanız ne mutlu bana.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 28 Ağustos 2021 #2 Bu tarz kıyafetler zaten biraz bol giyiliyor. S alın olmadı bedenime uygun değil diyerek iade edersiniz.
Bu tarz kıyafetler zaten biraz bol giyiliyor. S alın olmadı bedenime uygun değil diyerek iade edersiniz.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 28 Ağustos 2021 #3 Normalde XS olur size ama oversize ürün zaten bol giyildiği için S uygun olur.