160 TL altı CSGO için mouse önerisi

Clawn grip mi palm grip mi yoksa fingertip mi kullanıyorsun mouseyi
Cs go icin rampege onermem
Claw grip
Iğdır da test edebileceğim mağaza yok malesef.
Rival 110 gerçekten de çok tavsiye ediliyor yalnız tıklama ömrü de önemli çünkü günde 8 saat lol oynayan bir kardeşim var g300s 1 yıl dayanmadan sağ click pert oldu
G300s al derim.
Olmadı 2. El al.
Hem daha az para ödersin. Hem artanı başka bir şeye harcarsın.
Tıklama ömrü yetmedi malesef.
20 tl ye g300s den önce bir fare almıştım tıklama hassasiyeti çok kötüydü ve 1 ayda bozuldu.
SteelSeries Kinzu v3(eliniz küçük ise)
Rival 110 ile kıyaslandığında hangisi daha iyi ?
Kişinin kullandığı en iyi mousen alıştığı mouse olduğu fikrindeyim. G300S gayet yeterli bir mouse.
Ayrıca rankım mg1 eğer sizin de yaklaşık olarak böyleyse beraber girebiliriz isterseniz
Benim rankım DMG ama takım var takımla giriyorum.
Rival 110 200₺ arkadaşlar daha ucuz satan mağaza var ise alırım 160₺ bütçe belirtmiştim

Son düzenleme:
Dediğim gibi gxt 158 fare gayet güzel. Elin büyük ise. DS B1 de olabilir.

Rival 110 200₺ arkadaşlar daha ucuz satan mağaza var ise alırım 160₺ bütçe belirtmiştim

Neora arkadaşımız 150₺'ye satılan yerin linkini atmış zaten.

Kesinlikle gamepower markasını övmek değil amacım. GamePower Bane'yi yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. RGB ışıklandırması ve dpi ayarları çok hoşuma gidiyor. Kulaklık gibi markalarda daha bilindik markalar alınması gerektiğini düşünüyorum fakat farelerde çok sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…