Astro Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 111 Çözümler 3 Yer Akhisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2020 #1 Yeni kedi alacağım. Bu yüzden uygun fiyatlı başlangıç paketi istiyorum ve kapalı tuvalet olması zorunda yemek olmazsa işime gelir ama gene de 160 TL civarı veya altında bir başlangıç paketi önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2020
Yeni kedi alacağım. Bu yüzden uygun fiyatlı başlangıç paketi istiyorum ve kapalı tuvalet olması zorunda yemek olmazsa işime gelir ama gene de 160 TL civarı veya altında bir başlangıç paketi önerir misiniz?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 6 Şubat 2020 #2 Kum ve kabı , taşıma kabı, tarak gibi şeyler için sanırım. Kum kabı uygun gördüğün alınabilir. Kum olarak benim en çok memnun kaldığım Proline topaklanan. Mama olarak iyi mamalar almalısın ek olarak benim önerim Proplan.
Kum ve kabı , taşıma kabı, tarak gibi şeyler için sanırım. Kum kabı uygun gördüğün alınabilir. Kum olarak benim en çok memnun kaldığım Proline topaklanan. Mama olarak iyi mamalar almalısın ek olarak benim önerim Proplan.