Bunlar depo çıkması kartı değiştirilmiş hddler. Sorun çıkarma potansiyelleri yüksek.![]()
WD Blue 5WD WD5000AAKX 500 GB 3.5" 7200 RPM 16 MB SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri
WD Blue 5WD WD5000AAKX 500 GB 3.5www.n11.com
4-5 yıldır kullanıyorum henüz bir problemini görmedim. Hız-ses kıyaslamasını diğer HDD'lere göre yapamıyorum çünkü kullandığım tek HDD bu.
Bunlar depo çıkması kartı değiştirilmiş HDD'ler. Sorun çıkarma potansiyelleri yüksek.
Bunlar depo çıkması kartı değiştirilmiş HDD'ler. Sorun çıkarma potansiyelleri yüksek.
2. el güncel (max 2012 çıkışlı ürünlere kadar) bad sector testi temiz (Quick modda olmayacak) HDD daha mantıklı. 2005-2008 arası üretilmiş HDDlerin kartlarını değişip testlerini sorunsuz olarak lanse ettiklerinden daha güvenlidir.150 liran var ise bir şeyden risk alacaksın demektir zaten.
2. el güncel bad sector testi temiz (quick modda olmayacak) HDD daha mantıklı. 2005-2008 arası üretilmiş HDD'lerin kartlarını değişip testlerini sorunsuz yaptıklarından daha güvenlidir.
N11 o açıdan gerçekten güzel. Ama iade vs uğraşamam diyenler uzak dursun bunların yüzde 80'i eski güvenlik kamerası harddiskleri depo çıkması.Ben bir tane almıştım, 1TB 250 liraya. Bozuk çıktı iade ettim paramı geri aldım. Sonuçta N11 gibi bir site bozuk üründe geri ödeme yaptırır diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.