160 TL HDD Önerisi

O paraya sıfır bulamazsın. 2.el temiz bak.

150 liran var ise bir şeyden risk alacaksın demektir zaten.
2. el güncel (max 2012 çıkışlı ürünlere kadar) bad sector testi temiz (Quick modda olmayacak) HDD daha mantıklı. 2005-2008 arası üretilmiş HDDlerin kartlarını değişip testlerini sorunsuz olarak lanse ettiklerinden daha güvenlidir.

2. el güncel bad sector testi temiz (quick modda olmayacak) HDD daha mantıklı. 2005-2008 arası üretilmiş HDD'lerin kartlarını değişip testlerini sorunsuz yaptıklarından daha güvenlidir.

Ben bir tane almıştım, 1TB 250 liraya. Bozuk çıktı iade ettim paramı geri aldım. Sonuçta N11 gibi bir site bozuk üründe geri ödeme yaptırır diye düşünüyorum.

Ben bir tane almıştım, 1TB 250 liraya. Bozuk çıktı iade ettim paramı geri aldım. Sonuçta N11 gibi bir site bozuk üründe geri ödeme yaptırır diye düşünüyorum.
N11 o açıdan gerçekten güzel. Ama iade vs uğraşamam diyenler uzak dursun bunların yüzde 80'i eski güvenlik kamerası harddiskleri depo çıkması.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı