C Creax31 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM 3200 Mhz. Asus Rog Strix RX 570 MSI Pro Series A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #11 Shinya Kogami dedi: Sol tık sürekli sorun çıkarıyor bu modelin tavsiye etmem. 2 tane var bende ikisinin de sol tıkı bozuk. Öylece duruyor evde. Genişletmek için tıkla... Hocam bende sorun yok 2 yıldır kullanıyorum.
Shinya Kogami dedi: Sol tık sürekli sorun çıkarıyor bu modelin tavsiye etmem. 2 tane var bende ikisinin de sol tıkı bozuk. Öylece duruyor evde. Genişletmek için tıkla... Hocam bende sorun yok 2 yıldır kullanıyorum.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 7 Şubat 2022 #12 Creax31 dedi: Hocam bende sorun yok 2 yıldır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Her üründe sorun çıkmaz elbet ama şöyle düşünün bu ürünün sorun çıkarma ihtmali çıkarmama ihtimalinden yüksek. YouTube'da falan aratırsanız bu ürünle ilgili aynı sorunu yaşayan çok fazla kullanıcı var.
Creax31 dedi: Hocam bende sorun yok 2 yıldır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Her üründe sorun çıkmaz elbet ama şöyle düşünün bu ürünün sorun çıkarma ihtmali çıkarmama ihtimalinden yüksek. YouTube'da falan aratırsanız bu ürünle ilgili aynı sorunu yaşayan çok fazla kullanıcı var.