160 TL oyun önerisi

CosmicPaweTR

Hectopat
Selamlar. Sıkıldım artık her gün aynı oyunlardan God of War aldım onu aktif olarak oynuyorum ancak başka bir oyunda almak istiyorum öneriniz var mıdır? Fiyat daha düşük de olabilir.

Oyunun olayı nedir hocam?
Nükleer ve diğer bazı savaşlar sonucu yeryüzü yaşanılmaz durumdadır, ve insanlar yeraltı metrolarında yaşamaya başlamıştır. Yeraltında şehirler, örgütlenmeler vs. bir çok şey var. Daha fazla söylersem spoiler olacak. Kesinlikle oynamanı öneririm.

Selamlar. Sıkıldım artık her gün aynı oyunlardan God of War aldım onu aktif olarak oynuyorum ancak başka bir oyunda almak istiyorum öneriniz var mıdır? Fiyat daha düşük de olabilir.

160 TL'ye şunlar sarar
Tomb Raider serisi(3 oyun)
Metro serisi(3 oyun+DLC)
Batman serisi(3 oyun) bunlar toplam 90TL falan ediyor 70tlyede 50sine Hades + oyun müzikleri bugda ona bakın kaldı 20TL ona da 7.5una Frostpunk 4.5una Soma 6tlsine de Shadow tactics al hocam dolu dolu bir liste olur (Epic Games bu arada)

160 TL'ye şunlar sarar
Tomb Raider serisi(3 oyun)
Metro serisi(3 oyun+DLC)
Batman serisi(3 oyun) bunlar toplam 90TL falan ediyor 70tlyede 50sine Hades + oyun müzikleri bugda ona bakın kaldı 20TL ona da 7.5una Frostpunk 4.5una Soma 6tlsine de Shadow tactics al hocam dolu dolu bir liste olur (Epic Games bu arada)
Çok sağolun hocam teşekkür ederim.

Mortal Kombat 11 Steam CS key alabilirsin aynı fiyata Mortal Kombat X de varmıs sana kalmıs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı