160 TL RGB şerit LED önerisi

Kagandoskiv1

Hectopat
Daha fazla  
Masamın altını ve odayı aydınlatmak için RGB şerit LED almak istiyorum ama nasıl bir şey alacağımı bilmiyorum, biraz araştırdım 3 çipli falan bir şeyler diyordu tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.

Bütçem 160 TL ve altı.

3 çipli ve tek çip farkı tek çipte 3 LED'de RGB tamamlanmasıdır. Ama 3 çiplide tek LED'de RGB çipler bulunur. Böylece tek çipe göre daha yumuşak ve daha parlak bir ışık elde edilir. Bu videoda farkı görebilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Önerim 3 metre için: Rgb Şerit Led Tak Çalıştır 44 Tuşlu Kumandalı 5050 3 Çipli iç Mekan Silikonsuz (3 Metre) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
5 metre için: https://www.hepsiburada.com/masiva-5-metre-rgb-erit-led-44-tulu-kumanda-3-ipli-5050-smd-p-HBCV00000RPWWQ?magaza=Ali+Serkan+Şeker&url_src=and-product-detail
2. olanın yorum fotoğraflarına bakmanı öneririm.
Ayrıca sen de araştırırsan 24 tuşlu değil de 44 tuşlu kumanda bulmaya çalış. Çözüm ise çözüm olarak işaretlersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…