B burakbarakli Megapat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2018 #1 İyi günler arkadaşlar.Yakın zamanda saat almayı düşünüyordum 3 tane buldum sizce hangisini almalıyım hiçbiri para etmezmi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. Lenovo Fitness Band HW02 Akıllı Bileklik JUO Sports Akıllı Saat (Android/iOS) Lenovo Fitness Band HW01 Akıllı Bileklik Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2018
İyi günler arkadaşlar.Yakın zamanda saat almayı düşünüyordum 3 tane buldum sizce hangisini almalıyım hiçbiri para etmezmi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. Lenovo Fitness Band HW02 Akıllı Bileklik JUO Sports Akıllı Saat (Android/iOS) Lenovo Fitness Band HW01 Akıllı Bileklik
DangeriousHD Hectopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 345 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2018 #2 Üç büründen birini şeçseydim bunu şeçerdim. Artı 0 Eksi
KS KS B burakbarakli Megapat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2018 #3 DangeriousHD dedi: Üç büründen birini şeçseydim bunu şeçerdim. Genişletmek için tıkla... ben JUO Sports Akıllı Saat (Android/iOS) bunu düşünüyorum. kesinlikle bu 3'ü olmak zorunda değil başka siteden de olur Artı 0 Eksi
DangeriousHD dedi: Üç büründen birini şeçseydim bunu şeçerdim. Genişletmek için tıkla... ben JUO Sports Akıllı Saat (Android/iOS) bunu düşünüyorum. kesinlikle bu 3'ü olmak zorunda değil başka siteden de olur