E Exael Hectopat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 18 10 Mayıs 2015 #1 Merhabalar. 150 160 TL arası fan kontrolcü önerebilir misiniz? Kasam Zalman Z11 plus. İçinde 5 adet Cooler Master Jet Flo fanlar var. NZXT Technologies Sentry 3 5.4-Inch, ben bu ürünü buldum kendime uygun olarak, siz ne önerirsiniz?
Merhabalar. 150 160 TL arası fan kontrolcü önerebilir misiniz? Kasam Zalman Z11 plus. İçinde 5 adet Cooler Master Jet Flo fanlar var. NZXT Technologies Sentry 3 5.4-Inch, ben bu ürünü buldum kendime uygun olarak, siz ne önerirsiniz?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 10 Mayıs 2015 #2 Dijital ekranlı olarak o fiyat aralığında bulduğunuz o kontrolcü (NZXT Technologies Sentry) gayet iyi. Onu alabilirsiniz. Bende ''NZXT Sentry LX'' kullanıyorum, oldukça kaliteli bir Marka/ örün. Bütçeyi zorlayabilir iseniz bunu da: Amazon.com: NZXT Sentry LX High Performance Fan Controller (Black): Electronics tavsiye ederim.
Dijital ekranlı olarak o fiyat aralığında bulduğunuz o kontrolcü (NZXT Technologies Sentry) gayet iyi. Onu alabilirsiniz. Bende ''NZXT Sentry LX'' kullanıyorum, oldukça kaliteli bir Marka/ örün. Bütçeyi zorlayabilir iseniz bunu da: Amazon.com: NZXT Sentry LX High Performance Fan Controller (Black): Electronics tavsiye ederim.
E Exael Hectopat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 18 10 Mayıs 2015 #3 O biraz büyük gibi geldi bana, NZXT Technologies Sentry 3 5.4-Inch modelide dokunmatik sıkıntı yaşarmıyım acaba
O biraz büyük gibi geldi bana, NZXT Technologies Sentry 3 5.4-Inch modelide dokunmatik sıkıntı yaşarmıyım acaba
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 10 Mayıs 2015 #4 Hayır, sıkıntı yaşamazsınız. Zaten sizin ikide bir o ayarlarla bir işiniz olmayacaktır.