1600-1700 Tl Sistem toplama

Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar. 1600-1700 Tl arası Vatan Bilgisayardan PC toplamak istiyorum. Sistem oyun odaklı değil de uzun ömürlü olsun istiyorum ve ayrıca orta segmentdeki oyunları rahatça oynatmalı. Fiyat 100 TL oynayabilir sorun değil. Şimdiden cevap verenlere teşekkürler.
Benim topladığım sistem bu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart ve ram harici gerisi bütcen için çok gereksiz parçalardan oluşuyor. Birazdan vatandan sistem toplayıp paylaşacağım

Bütçeni aşmamak adına ssd yerine hdd koydum ki 2000-2500 tl altı sistemlere sdd öncelik olarak görmüyorum 1700 lirayı aşmamak adına ekran kartından kıstım üstüne 100-150 lira daha koyma şansın olursa rx460 daha iyi olacaktır. Oyunları rahat rahat oynarsın bencd bu sistemle ayrıca vatan harici sitelerden çok daha ucuza toplayabilirsin iyi forumlar dilerim

Dosya Ekleri

• image.png
    58,5 KB · Görüntüleme: 114
  • image.png
    55,2 KB · Görüntüleme: 114
Kusura bakmayın ama şu zamana kadar gördüğüm bu bütçede en kötü sistemi toplamışsınız.

Öncelikle anakartınla işlemcin uyumsuz i3-6098p yada i3-6100 almalısın. Ayrıca ekran kartı seçiminde çok yanlış biraz daha bütçe arttırıp en azından rx 460 ya da GTX 950 en kötü r7-370 almalısın ki 2-3 sene sonra oyunları medium-low ayarda oynayabilesin. Bence ekran kartı almayıp biraz daha para biriktir söylediğim kartlardan birini al. i3-6100'ün on board ekran kartı hd 530 seni bir süre idare edecektir. Oynadığın oyunlar CS GO, LoL, Dota gibi oyunlarsa hd 530 gayet yeterli.

Gtx950-960 arasında fiyat farkı yok 660 liraya gtx960 2g modeli bulunmakta ki bence iyi fiyat. O parayı haketmediğini düşünenler fazla fakat bence o fiyata alınabilecek bir kart. R9 380 de ideal az bütceler için R7 370 ve Gtx750ti alınabilir yani seçenek cok fazla aslında

Bu sistemi alabilirsiniz. Anakartı H110M koymuştum. 1.650 TL olunca aradaki parayı değerlendirip bu anakartı koydum. İstersen anakartı H110M yapıp SSD alabilirsin.

Bu sistemi almalısınız. İşlemciyi giriş seviyesi koydum, ilerde bütçeniz olduğunda güncelleyebilirsiniz.
Hem oyun odaklı hemde ileriye dönük bir sistem topladım. Ve SSD çok istediğinizden 240 GB'lık ssd koydum.

Dosya Ekleri

• aaa.PNG
    19 KB · Görüntüleme: 110

Arkadaş uzun ömürlülükten bahsetmiş. İşlemcide maliyetli olduğu için pek sık değiştirilemeyen bir parça. Ayrıca oyunları orta ayarlarda oynatsın yeter demiş. Bu sistem arkadaşa fazlasıyla yeterli. Yanında birde 250x ile tam olur. Hem i5 i olur hemde iyi bir ekran kartı.
Sapphire Amd Radeon R7 250X Vapor-X 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı : 300 TL
Toplam : 1740 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…