1600-1770 TL ekran kartsız sistem toplama

çünkü ekran kartım yok ve aslında ekran kartı olarak konuyu açacaktım kafama bazı şeyler takıldı sonra vazgeçtim. Bu nedenle birisi çıkıp uygun ekran kartı yazarsa sevinirim.

Kartsız deyince ben kartı sonra alır diye algıladım. Güzel sistem istiyorsan ya Intel 8. nesil al ekran kartsız idare et yada Amd Apu topla (2200g gibi)
Eğer fiyatını yazıp konu açarsan yardımcı olur kişiler. İntel'in dahili gpu ile oyunlarda low-hd ayarlarda oyun oynarsın. Amd ise medium olur bu ayar.

çünkü ekran kartım yok ve aslında ekran kartı olarak konuyu açacaktım kafama bazı şeyler takıldı sonra vazgeçtim. Bu nedenle birisi çıkıp uygun ekran kartı yazarsa sevinirim.
Sen elinde hangi parçaların olduğunu (yazabiliyorsan modelleri ile birlikte) yaz, maximum bütçeni belirt, buradan sana yardımcı olacak kişiler elindeki donanım iş görür mü görmez mi bakıp ona göre yardımcı olmaya çalışsınlar.

• MSİ B350M BAZOOKA
  • Ryzen 3 1200
  • GSKİLL 8GB 2133 MHz
  • Corsair VS450 PSU
  • 200GB HDD
Kasam var. Toplamayı düşündüğüm sistem bu. Ekran kartı önerisi istiyordum aslında . Aklımda MSİ GTX 1050 2GT var. Tabii tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 2500TL civarında.

Ram Frekansını arttır 3000 Mhz bulmaya çalış. Onun dışında bence şuan da apu topla ekran kartı fiyatları çok yüksek. Tabi baştan beri söylüyorum da işte neyse

Peki ekran kartsız olunca farkları ne oluyor, sorun çıkartıyor mu? Bide önerdiğiniz 2200G ye baktım fakat ekran kartı almayacaksak işlemci ve Ram ı yükseltebiliriz diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir @Kurtizcisi

Ryzen 2200G ve 2400g İşlemciler dahili ekran kartlarına sahiptir.Yani bu işlemcilerden birini aldığınızda aslında belli bir kapasiteye sahip ekran kartını da almış olursunuz.Almayı düşündüğünüz gtx 1050 arasında ne kadar fark olur onu bilen biri mutlaka yanıtlar ama her ne kadar uzman olmasam da kişisel fikrim 2400g varken daha altı bir işlemciye para vermek hata olur.Ryzen 2400g ile (en kötü ihtimalle 2200g) ile ilgili inceleme videolarına göz atıp fikir sahibi olabilirsiniz.

Çok güzel açıklamışsın

Evet 2400g alıp rami en yüksek mhz alıp rami yüksek tutun sonra yeni ekran kartları çıkınca yada ucuzlayınca ekran kartı alın.

Ram 8GB 3000 Mhz mi yoksa 16GB 2400 Mhz mı? Bide diyelim ki işlemciyi 2400G aldım ve Ram yükselttim, ekran kartı olan sistemlere göre performansında aşırı bir fark olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…