1600-2000 TL Monitör Önerisi

ReptileWins

Picopat
Merhaba, GT710 ekran kartının sorunsuz çalıştırabileceği, 1600-2000 TL arası bir fiyatı olan bir monitör tavsiyesi istiyorum. Daha ucuza da olabilir. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, GT710 ekran kartının sorunsuz çalıştırabileceği, 1600-2000 TL arası bir fiyatı olan bir monitör tavsiyesi istiyorum. Daha ucuza da olabilir. Teşekkür ederim.

Hocam 144 Hz gerek yok bence ekran kartınız 144 FPS'yi verebilecek bir kart değil diye düşünüyorum o yüzden 75 Hz daha mantıklı olur onlarsa Max 1K ya bulunur.

İki gün önce aldığım cihaz. Onlarca monitör kullanmış biri olarak söylüyorum ki. Beklediğimden çok daha iyi. Seni uzun bir süre götüreceğini düşünüyorum, ekran kartını değiştirdiğinde de 165hz'in keyfini çıkarabilirsin.

İki gün önce aldığım cihaz. Onlarca monitör kullanmış biri olarak söylüyorum ki. Beklediğimden çok daha iyi.
Hocam ne gerek var

Bu konuya yazı yazanları okudğumda şok oldum bazıları bu monitör çok iyi deyip 144 Hz önermiş bazı arkadaşda 75 Hz önermiş bu ekran kartı 30 FPS üstü bile veremez ekran kartın milattan kalma bir ekran kartı. Paranı ziyan etme para biriktir 5000 TL'ye güzel bir sistem toplarım sana.

Bu konuya yazı yazanları okudğumda şok oldum bazıları bu monitör çok iyi deyip 144 Hz önermiş bazı arkadaşda 75 Hz önermiş bu ekran kartı 30 FPS üstü bile veremez ekran kartın milattan kalma bir ekran kartı. Paranı ziyan etme para biriktir 5000 TL'ye güzel bir sistem toplarım sana.

Hocam pardon da ben 75 Hz almasını önerdim diye mi hatalı oldum.

Gerçekten haklısın dostum ama ben adamın ekran kartına göre değil istediği fiyata göre bir monitör önerdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı