1600-2000 TL Monitör Önerisi

Sağol. Peki GT710 bu ekranı çalıştırır mı? Uyumluluktan söz ediyorum. Eski ekran kartı yüzünden monitörü çalıştıramama ihtimali var mıdır? Hz'in düşmesi türü bir endişem bulunmamaktadır. Benim amacım bu ekran kartının çalıştırabileceği en kaliteli monitörü almaktır. Linkteki ürün de listemde.

Peki bu ekran kartıyla bana tavsiye edebileceğiniz bir monitör var mıdır?
Hocam 144 Hz gerek yok bence ekran kartınız 144 FPS'yi verebilecek bir kart değil diye düşünüyorum o yüzden 75 Hz daha mantıklı olur onlarsa Max 1K ya bulunur.
İşte ekran kartım kötü olduğu için monitörle compability/uyum sorunu yaşar mı diye sormuştum. 144Hz bu ekran kartı çalıştırabilir mi sence? Bir hafta sonra ekranın tüp gibi patlamasını gerçekten istemem.
Gerçekten haklısın dostum ama ben adamın ekran kartına göre değil istediği fiyata göre bir monitör önerdim.
Hayır, bakın, ben ekran kartına göre yazdığım fiyatlar aralığında bir monitör sordum. Fiyata göre olsa ekran kartının ne olduğunu neden yazayım?
Arkadaş sistem toplamak istiyorum dememiş ki hocam.
1600-2000 TL bandında monitör arıyorum demiş.
Bakın, ben GT710'un belirtilen fiyat aralığında veya daha ucuz uyumlu bir şekilde çalışacağı bir monitör sordum sadece. Tek ölçü fiyat değil, ekran kartının uyumlu olmasıdır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…