İki gün önce aldığım cihaz. Onlarca monitör kullanmış biri olarak söylüyorum ki. Beklediğimden çok daha iyi. Seni uzun bir süre götüreceğini düşünüyorum, ekran kartını değiştirdiğinde de 165Hz'in keyfini çıkarabilirsin.
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sağol. Peki GT710 bu ekranı çalıştırır mı? Uyumluluktan söz ediyorum. Eski ekran kartı yüzünden monitörü çalıştıramama ihtimali var mıdır? Hz'in düşmesi türü bir endişem bulunmamaktadır. Benim amacım bu ekran kartının çalıştırabileceği en kaliteli monitörü almaktır. Linkteki ürün de listemde.
Gigabyte 27" G27FC 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync G-Sync Curved Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bu konuya yazı yazanları okudğumda şok oldum bazıları bu monitör çok iyi deyip 144 Hz önermiş bazı arkadaşda 75 Hz önermiş bu ekran kartı 30 FPS üstü bile veremez ekran kartın milattan kalma bir ekran kartı. Paranı ziyan etme para biriktir 5000 TL'ye güzel bir sistem toplarım sana.
Hocam 144 Hz gerek yok bence ekran kartınız 144 FPS'yi verebilecek bir kart değil diye düşünüyorum o yüzden 75 Hz daha mantıklı olur onlarsa Max 1K ya bulunur.
İşte ekran kartım kötü olduğu için monitörle compability/uyum sorunu yaşar mı diye sormuştum. 144Hz bu ekran kartı çalıştırabilir mi sence? Bir hafta sonra ekranın tüp gibi patlamasını gerçekten istemem.
Bakın, ben GT710'un belirtilen fiyat aralığında veya daha ucuz uyumlu bir şekilde çalışacağı bir monitör sordum sadece. Tek ölçü fiyat değil, ekran kartının uyumlu olmasıdır.