Arkadaşlar, merhaba. Öncelikle hepinize iyi akşamlar,
Aşağıdaki sistemin için sizinle fikir alışverişi yaparak bir monitör almak istiyorum. Bugün indirim günü olduğu için alışverişi bu gece tamamlamayı düşünüyorum. Malum dolar 8'e dayandı. Bu indirimler fazla sürmez.
Sistemim:
i5 10400F
MSI B460M Pro anakart
2x8 GB Kingston HyperX Fury 3200MHz
MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS 6G OC
Kingston A400 SSDNow 240GB 500MB-350MB/s SATA3 2.5
Monitörden beklentilerim;
1080P çözünürlük
1 ms tepki süresi
Minimum 144 Hz
23,6 - 24,5'' ekran boyutu
Marka takıntım yok. Hiçbir markanın fanboyu değilim. Bütçem 1600 TL ama aradaki farkı vermeye değer ise 2000 TL'ye kadar çıkabilirim.
Hem bu konuyu okuyacak diğer arkadaşlar için de faydalı olabiliriz. Yakın tarihte bu sisteme yakın sistemleri toplayanların çok olduğunu düşünüyorum Hepsi birbirine benziyor ve fiyatları da birbirine yakın. Fakat arada illaki önemli farklılıklar vardır. Linkleri sizinle paylaşıyorum. Önemli olan satıldığı site değil, monitörün kendisi. Monitöre karar verince en uygun ve mantıklı hangi sitede ise oradan alınabilir. Öneriniz paylaştığım linklerin arasındaysa en azından seçenekleri 1-2 adete indirmek çok faydalı olacaktır. Linklerin arasında olmayan önerileriniz varsa sizin de paylaşmanızı rica ediyorum.
Başlıyoruz.
AOC C24g2u/bk 23.6" 165hz 1ms (Vga Hdmı-display-vga) Freesync Full Hd Curved Led Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Aoc 24G2U/Bk 24G2U/Bk Monitör, 23.8 inches Ips : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
AOC 24" C24G1 144Hz 1ms FreeSync FullHD DPport HDMI Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Dell 23,8" S2421HGF 1Ms 144Hz HDMI DP Full HD FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile OPTIX G241 ITOPYA'da.
ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQ 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VG24VQ ITOPYA'da.
HP 5ZU98AA 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz (Display+HDMI) FULL HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
23.6 VIEWSONIC VX2458-C-MHD FHD 144Hz 1ms (HDMI+DISPLAY+DVI) FREESYNC/GSYNC CURVED OYUNCU MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum. Konunun takibindeyim. 10 saniyede bir sayfayı yeniliyorum. Sağlıklı günler dilerim.