Öncelikle önerinizde haklısınız, çok mantıklı, ancak o işlemciyi alsam ona da bu tür bir soğutucu almam gerekecek. Bu da bana daha pahalıya mal olacak.
Zaten işlemciyi halihazırda satın almış olduğum için iade edip indirim beklemek benim için vakit kaybı olur.
Oynamak istediğmi bazı oyunlar var. Şu karantina günlerinde keyifli vakit geçirmek istiyorum.
Bununla birlikte, genelde overclock yapıyorum çünkü sistemden alabileceğim en yüksek performansı almak istiyorum. Ayrıca, yük altındaki stock fan sesi beni çok rahatsız ediyor. Bu sebeplerden dolayı bu tür bir soğutucu istiyorum.
Aslında elimde noctua fanlar var. Aldığım soğutucuyu onlarla kullanmayı planlıyorum. Yine de belirttiğim gibi Hyper 212 alıp almama konusunda kararsızım. Bununla birlikte, yaptığım testlerde ikinci fanın 2-3 derece fark sağladığını deneyimlemiştim. Halihazırda yoksa sonradan satın alınmasını tavsiye etmiyorum.
Sizin kasadan dolayı bir talihsizlik olmuş. Ancak çok makul bir voltaj değeri ile overclock yapmışsınız. Bu yönden lotoyu kazanmış gibisiniz
Fiyatı ikinci elde uygun olduğu için soruyorum diğer soğutucular yerine Wraith prism tavsiye eder misiniz?