1600 AF vs 3400G vs 3200G

f3turan

Hectopat
Yer
Street Ball
Daha fazla  
Evet. Geldik en zor kısıma. O kadar çok konu açtım ki toplayacağım sistem için. Ancak hala kararsızım. Şimdi arkadaşlar soruma gelelim. Ben ilk başta 3200G almayı düşünüyordum. İleride RX570 takarım diyordum. Fakat bazı arkadaşlar 3200G, işlemciye yüklenen oyunlarda RX570 ile darboğaz yapar dediler. Bu beni birazcık korkuttu. Sonra dedim ki 3400G alırım. Fakat benim için çok pahalı. Sadece işlemciye o kadar para vermek istemiyorum. En son dedim ki bir de R5 1600 AF'ye bir bakayım. Ama onu alırsam da ekran kartı parası biriktirene kadar sistemi kullanamayacaktım. Ayrıca bir kaynağım da yok para konusunda. Ailem para verdikçe kumbarama atıyordum. Yani R5 1600 AF alırsam yaklaşık 7 ay boyunca ekran kartı parası biriktirip ekran kartı elime ulaşana kadar sistemi kullanamayacaktım. En son aklıma başka bir soru takıldı. Neden 3200G'ye RX 570 diye bir şart koyduğumu anlamadım. Belki RX560 ya da farklı bir kartta takabilirim. Sonuç olarak seçeneklerim;
1-)3200G + RX560/RX570
2-)3400G + RX570
3-)1600 AF + RX570

Şimdi diyeceksiniz "Neden sadece AMD kartlara yöneldin?". Herkes o şekilde önerdiği için bende AMD kartlara yöneldim.

Not: Belirli bir bütçem yok. Para biriktirdikçe yeni parça alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen R5 1600 AF veya R3 3300X alırdım, onun haricindeki işlemcilere pek yönelmezdim. RX 570 bence sıfır alınacak bir kart değil, eğer 2. el alacaksanız güzel olabilir. Onun haricinde biraz daha ekleyip 1650S alın derim.

Bende R3 3200G var 8 GB RAM ile CS:GO yüksekte oynuyorum tabii ki bu başarı değil ama sıkıntı olmuyor.
7 Ay uzun bir süre beklesen bitmez ki tamam af kadar bekleme ama bu da işini çok rahat görür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ayrıca bir de kayıt yaptığını unutmayalım.

Evet onu bir düşünmem gerek. Peki yukarıda son yazdığım fikir nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…