1600 AMD A10 7870K Sistem Toplama

Bthn07

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. Forumda yeniyim ancak Technopat'ı bir süredir takip ediyorum. Öncelikle topladığım APU sistem bu. Ancak ne alacağıma karar veremediğim için kasa ve monitörü sisteme eklemedim. 21.5'' bir monitor dusunuyorum. O konuda sizin tavsiyelerinizi merak ediyorum. Toplam bütçem 1600 lira, burası 1060 TL ediyor. Monitor ile kasaya 540 lira gibi bir bütçem kalıyor. Ayrıca sistemden beklentim CS:GO ve LoL'de iyi bir FPS de almak. Orta ayarlarda da GTA 5 oynayabilmek. Bu sistem bunlar için yeterli gelir mi? Yorumlarınızı bekliyorum iyi günler.
dfgdfg.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ddr4 anakarta ddr5 ekran kartı takabilirmiyim üstteki sistemde ayrıca acer'ın monitorleri hakkında cok olumsuz yorum okudum aoc'u cok öneriyorlar aynı fiyat ikiside

Hocam ddr4 anakarta ddr5 ekran kartı takabilirmiyim üstteki sistemde ayrıca acer'ın monitorleri hakkında cok olumsuz yorum okudum aoc'u cok öneriyorlar aynı fiyat ikiside

Anakartlardaki ddr değerleri yalnızca RAMler için geçerlidir. ddr5 ekran kartını evet takabilirsiniz. Apu sistem toplayacaksanızca A10-7890k sürümünü alın derim..

7890 ile 7870 arasında tek fark amd nin çıkardığı yeni fan dedikleri için fazladan 100 lira vermeyim dedim ancak arkadaşın paylaştığı sistemde aklıma yattı gibi 1600 tl ye monitör içinde daha performanslı apu yerine g serisi yada i3 veya amd fx serisi dizebilirmiyim onu düşünmeye başladım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı