1600₺ İle GTX 1050 Ti Sistem Yükseltme

Şu anki sisteminin detaylarını yazarsan çok daha iyi yardımcı oluruz.1600 TL toparlarsın pc yi

Aynı işlemci 80 TL daha ucuza.

Hiç bilgim yok nasıl öğreneceğimi de bilmiyorum.

@Silinen üye

Vatandan aldım 2017-2018 yılında.
İşlemci eski model ama yenisine yükseltmek ne kadar mantıklı olur bilemem. O paraya o sistemi yükseltmek sana aşırı fps farkı vermez vereceği en büyük fark parçalarının garantisini yenilemiş olursun. Bence öncelikle o parçaları ikinci el olarak satın. Muhtemelen ikisi 500-600 e gider eğer durumları fena değilse. 2200TL olur elinizde. 100-200TL daha atabilirseniz o arada ryzen5 1600AF + RX580 8gb (ya da 5500xt 8gb) alabilirsiniz.

O zaman bilgisayar yerine ne yapabilirim? Aklıma taşınabilir oyun konsolları geliyor ama onları sevmiyorum. Psp çok oynadım zamanında sıktı. Nintendo ds deseniz oyunlarını sevmiyorum. Nintendo Switch aldım diyelim oyunların tanesi 400 lira. Hadi diyelim ikinci el aldım 300 lira. Ne yapabilirim gram fikrim yok. Sanırım tek seçenek bu rezil durumu kabullenmek. Bir eğlencem vardı oda teknolojiydi. Küçüklüğümden beri oyun bağımlısıyım. Artık boş boş video izlemeyi düşünüyorum. Yada LOL gibi oyunlar oynayacağım en düşük grafikler ve 1920x1080 çözünürlükte. @Elasmotherium

Hocam bir tavsiyede bulundum işte Önce mevcut işlemci ve ekran kartınızı satın. Elinizdeki paranın üzerine elkleyin bu parayı. Ondan sonra iyi bir işlemci ve ekran kartı alabilirsiniz. Elinizdekiler satıldıktan sonra en geç 1 haftaya yeni ürünlerinizi takarsınız. Aradaki 1 hafta kullanamazsınız bilgisayarı sadece.

@Elasmotherium İşlemci ve ekran kartım 500 tl ediyorsa biriktirdiğim para 700 tl. Şimdi 1300 lira ile halledebilir miyim? 2. Ele bile yetmiyor gibi geldi.

Bunu gerçekten yazdın mı aralarında %30 performans farkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…