1600₺ laptop için monitör

Bütçe
1600₺

adnanaral

Hectopat
Arkadaşlar daha önce konuyu açmıştım fakat fiyatlar acayip arttı ve tekrar açmak istedim. 1 saat içinde monitörü alacağız yaklaşık 1600 TL bütçemiz var. 144 Hz 1 ms IPS olursa daha iyi olur şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

İkisi de IPS panel. ASUS olan model 165hz, Acer 144hz. Sanırım Acer'da yükseklik ayarı var.

İlk attığının ayaklarında sorun varmış ve bazı kişiler 1 ms değil 4 ms diyor kime inanıyım anlayamadım kendi sitesinde de 1 ms diyor.

Acer gözüme güzel gözüktü.

İlk attığının ayaklarında sorun varmış ve bazı kişiler 1 ms değil 4 ms diyor kime inanıyım anlayamadım kendi sitesinde de 1 ms diyor.

Acer gözüme güzel gözüktü.
Acer olanı alabilirsiniz. Böyle bir model de varmış isterseniz:

Hepsi birbirinden güzel bilemedim.

Eğer sisteminiz imzanızdaki sistemse 144 Hz almanız mantıklı değil. Hangi oyunda 144 FPS almayı düşünüyorsunuz? Eğer ilerde yeni bilgisayar alıcaksanız alınır tabii ki orası ayrı.

Hepsi birbirinden güzel bilemedim.
Ben Acer'ı tercih ederdim. Son attığım ASUS'a göre yükseklik ayarlaması bir artı. Çerçevesi fotoğrafta gerçekten ince gözüküyor. Ayakları da küçük yapılmış. Ayaklarının küçük olması da bir artıdır alanınız küçük ise. Arkadaşın dediği gibi ileride yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorsanız 144 hz mantıklı olacaktır. Ancak o sistemle her oyunda 144 fps almanız pek mümkün değil.

Eğer sisteminiz imzanızdaki sistemse 144 Hz almanız mantıklı değil. Hangi oyunda 144 FPS almayı düşünüyorsunuz? Eğer ileride yeni bilgisayar alacaksanız alınır tabii ki orası ayrı.

Geleceğe yatırım + Valorant 120 kolayca alabiliyor CS'de 80 100 arası.

Farkındayım fakat Valorant oynuyorum ve 144 alıyorum. Gelecekte masaüstü toplayacağım.
Geleceğe yatırım + Valorant 120 kolayca alabiliyor CS'de 80 100 arası.

Farkındayım fakat Valorant oynuyorum ve 144 alıyorum. Gelecekte masaüstü toplayacağım.

Evet monitörü aldım fakat Samsung aldım 144 Hz 4 ms kavisli şu anlık işimi görücek memnunum 7 saattir açık kullanıyorum şansıma ölü piksel de çıkmadı. 120 Hz CS 100 FPS Valorant 100 FPS sorunsuz bir şekilde oynuyorum fakat FPS 70'e düşünce kasıyormuş gibi gözüküyor. ASUS monitöre de baktım aldığım yerde. Renkler berbat, kırmızı rengi turuncu gibi gösteriyor ucuz olmasının sebebi buymuş galiba.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…