1600 Mhz RAM 1333 Mhz laptopa uyar mı?

yasin enes

Hectopat
Yer
mi ?
Daha fazla  
Meslek
Amelelik ( Öğrenci )
Arkadaslar ben 1333Mhz hızında RAM kullanıyorum. Ancak ben 1600 Mhz RAM kullanmak istiyorum. Anakartım uyumlu mu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

Bilgisayarım: Notebook Samsung NP300V5A-S0CTR

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden peki ? Sonuçta bu bellek hızı ne kadar artarsa o kadar performans anlamına gelmez mi ? Senden mantıklı bir açıklama bekliyorum kardeşim.

Evet ne kadar artar ise o kadar performans ancak ne kadar olduğu çok önemli burada. 1333'den 1600'a yükseltmek bir hızlanma hissettirmez.
Ki en fazla 1333 Mhz bellekler kullanabilirsiniz.

1866 MHz Kingston RAM takman lazım ama yüksek CL süresi ve pahalı fiyatları ile gereksiz. RAM alacağına SSD al. Tamamen gereksiz bir işlem ama yine de yapacağım dersen ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle, ben şuan 4 GB 1333 Mhz kullanıyorum ve içim rahat. 1866 yapsam bile verdiğim paraya kesinlikle değmeyecek.

Yeni bir sistem toplayanlar, anakartın desteklediği frekans hızına sahip bellekleri, tercih edebilirler.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı