Arkadaşlar iyi forumlar. Bende şu anda 800 MHz Kingston DDR3 1.5v RAM var. Ben bu RAM'in aynısından almak istediğimde internette bulamadım. Bilgisayarım Dell Inspiron serisi ve kendi sitesinden kontrol ettiğimde 1600 MHz'ye kadar kullanabileceğimi söylüyor. Ben de güvenerek dün İtopya'dan 4 GB Kingston DDR3 Valueram 1.5 v 1600 MHz RAM siparişi verdim. Forumlarda gezdiğimde birçok yorum görüyorum. Çalışmama durumu olabilir. Frekansları farklıysa mavi ekran sorunu vs. gibi sorunlar görüyorum ama hiç 800 MHz'nin yanına 1600 MHz takan göremedim. Benim merak ettiğim bir sıkıntı olabilir mi? Frekansı az olana göre ayarlanır gibisinden bir şey gördüm. Benim için çok sorun değil açıkçası. Şimdiden teşekkürler.
Cevabın için teşekkür ederim. İtopya sitesi olan resim benim sipariş verdiğim ram. Şu anki ramin mhz değeri max bandwith yerinde 800mhz olarak belirtilmiş ama farklı bir durum mu vardır?
Cevabın için teşekkür ederim. İtopya sitesi olan resim benim sipariş verdiğim ram. Şu anki ramin mhz değeri max bandwith yerinde 800mhz olarak belirtilmiş ama farklı bir durum mu vardır?
Forum sahibi olarak up luyorum tekrardan. Benim pc de 16 modüllü olan yine kingston marka ram var. Benim sipariş verdiğim ram ise 8 modüllü ama diğer tüm özelliklleri aynı. Çalışıp çalışmama durumu nedir?