Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.165 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Şubat 2021 #11 Rambo Okan Güler dedi: BIOS üzerinde ne kadar gözüküyor hızlar? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef biosta Mhz. hakkında hiç bir bilgi bulamadım. Ram miktarı yazmakta sadece...
Rambo Okan Güler dedi: BIOS üzerinde ne kadar gözüküyor hızlar? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef biosta Mhz. hakkında hiç bir bilgi bulamadım. Ram miktarı yazmakta sadece...
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #12 Daryl1dx dedi: Hocam maalesef biosta Mhz. hakkında hiç bir bilgi bulamadım. Ram miktarı yazmakta sadece... Genişletmek için tıkla... "wmic memorychip get speed" doğru göstermeli. Sistem bileşenleri nedir?
Daryl1dx dedi: Hocam maalesef biosta Mhz. hakkında hiç bir bilgi bulamadım. Ram miktarı yazmakta sadece... Genişletmek için tıkla... "wmic memorychip get speed" doğru göstermeli. Sistem bileşenleri nedir?
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.165 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Şubat 2021 #13 Rambo Okan Güler dedi: "wmic memorychip get speed" doğru göstermeli. Sistem bileşenleri nedir? Genişletmek için tıkla... NVIDIA GTX 1650 4gb VRAM Intel i5 9300h DDR4 16 GB RAM
Rambo Okan Güler dedi: "wmic memorychip get speed" doğru göstermeli. Sistem bileşenleri nedir? Genişletmek için tıkla... NVIDIA GTX 1650 4gb VRAM Intel i5 9300h DDR4 16 GB RAM
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #14 Değerler Normal.
Mairex Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #15 Peki CL değeri nedir RAM'ın ve RAM iyi mi sizce? Mairex dedi: Peki CL değeri nedir RAM'ın ve RAM iyi mi sizce? Genişletmek için tıkla... Ayrıca sıfır diye taktırdım fakat 2016 yılının 36. haftasında üretildiği görünüyor programda. Bu tarihte üretilse bile sıfır olma ihtimali var mıdır?
Peki CL değeri nedir RAM'ın ve RAM iyi mi sizce? Mairex dedi: Peki CL değeri nedir RAM'ın ve RAM iyi mi sizce? Genişletmek için tıkla... Ayrıca sıfır diye taktırdım fakat 2016 yılının 36. haftasında üretildiği görünüyor programda. Bu tarihte üretilse bile sıfır olma ihtimali var mıdır?