1600 TL 144 Hz 1 ms Monitör Önerisi

baybezelye

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Maksimum 1600 TL bütçe ile 144 Hz 1 ms bir monitör arıyorum. Ekran kartım 1660 Ti. Aklımda MSI MAG241C ve Samsung CFG73 modelleri var. Bunlardan birisi mi yoksa farklı bir monitör mü tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Maksimum 1600 TL bütçe ile 144 Hz 1 ms bir monitör arıyorum. Ekran kartım 1660 Ti. Aklımda MSI MAG241C ve Samsung CFG73 modelleri var. Bunlardan birisi mi yoksa farklı bir monitör mü tercih etmeliyim?
Gamepower ın 23.6 inçlik GPRC144 monitörünü kullanıyorum 1 senedir. Samsung panele sahip bir ürün. Benim gözümde kategorisinin en iyi ürünü. Tam bir fiyat/performans ürünü ayrıca. 1400-1500 aralığında bir fiyat bandı olması lazım. Daha önce birçok insana tavsiye ederek aldırdım. Memnun kalmayan olmadı. Ürünü alın ve gelin bana teşekkür edin.

Gamepower hakkında pek iç açıcı şeyler duymuyorum. O yüzden biraz önyargılı gibiyim. Bu kadar bütçe ile MSI, Samsung alabilirken neden Gamepower alayım?

Gamepower hakkında pek iç açıcı şeyler duymuyorum. O yüzden biraz önyargılı gibiyim. Bu kadar bütçe ile MSI, Samsung alabilirken neden Gamepower alayım?
144Hz, VA Panel, Curve (Kavisli). Bir monitör. Samsung almaktan bahsediyorsunuz, bu ürün de zaten Samsung panel. Ekranın kendisi yani ekran kısmı Samsung'un elinden çıkma. Üründen hiçbir şikayetyetim yok. Sırf adı marka diye bazen alışveriş yapmamak gerekiyor. Rakibi MSI ın bilimum monitörlerinden hiçbir eksiği yok. Genede siz bilirsiniz. Incehesap.com dan almıştım var. Ordada sıkıntı çıkmadı. Aklınızda bulunsun.

Teşekkür ederim önerimiz için ancak Samsung panel kullanan monitör yerine Samsung monitör almayı tercih ederim. Dediğim 2 monitörden hangisini önerirsiniz?

1500 tl o monitöre verilmez, aynı fiyata Samsung CFG73 modelini kullanıyorum inanılmaz memnunum. Gamepower çinde basılan boş bir marka aklında bulunsun.

Bende şu iki marka arasinda kaldim. Benim gözümde sınıfının en iyileri
- Asus VG258QR 165 Hz
-Benq XL2430 144 Hz

Bulunduğum şehirde iki üründen de yok inceleme fırsatım olmadı ama birçok markadan kat kat iyi olduklarına inanıyorum. Eğer İstanbul’da veya Ankara’da yaşıyorsan incelemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…