Kasa daha satın almadım, alacağım. ARGB seçeceğim. Önerilere açığım. Bu sisteme 2K monitör önerisi istiyorum. IPS olması şartıyla bütçe 1600. ekran kartımı 4 5 ay sonra 1080 Ti ile değiştireceğim, teşekkürler.
Epey.com monitör özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun monitörü bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.
www.epey.com
Buradan bakınca en ucuz IPS 2K 1700 liradan başlıyor. Ürüne bakmadım bile defolu bile olabilir. Bence 2K IPS için bütçe arttılmalı.
AOC 24G2U/BK 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
AOC 24G2U/BK 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
144Hz almıyorsan monitörü ne anlamı var ki? 2021'de 1600 TL'ye 60Hz monitör mü tavsiye edeyim? Kaldı ki kişinin kullandığı ekran kartı 2K için yetersiz.
Herkese cevapları için teşekkür ederim listedeki monitörlerden birini seçeceğim 2.ci el olarak alacağım benim için en önemlisi grafik görüntü canlılığı rengi ön planda sıfır almaya şuan gücüm yetmez Qled yazan monitör gördüm onlar dahamı iyi ?