hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Nisan 2021 #1 Xiaomi Redmi Note 8 Pro Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da Xiaomi Redmi Note 8 Pro ilanları burada. Xiaomi Redmi Note 8 Pro fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Bu telefonu almak istiyorum ama 2. el diye korkuyorum sizce riske girmeli miyim?
Xiaomi Redmi Note 8 Pro Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da Xiaomi Redmi Note 8 Pro ilanları burada. Xiaomi Redmi Note 8 Pro fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Bu telefonu almak istiyorum ama 2. el diye korkuyorum sizce riske girmeli miyim?
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 25 Nisan 2021 #2 Telefon IMEI'si yüksek ihtimal klonlama işlemi uygulanmış. Alınabilir. Ancak telefonun kaçak olduğunu ve sonradan IMEI sorunları yaşayabiliceğinizi unutmayın.
Telefon IMEI'si yüksek ihtimal klonlama işlemi uygulanmış. Alınabilir. Ancak telefonun kaçak olduğunu ve sonradan IMEI sorunları yaşayabiliceğinizi unutmayın.