1600 TL Android Telefon Tavsiyeleri

G3 tavsiye edilmıyor forumda. Uzak dur. S5 mini kullanmıslıgım var, Samsung'un ara modellerinden uzak dur. Çok sıkıntılı.
Z2 kullanıcısıyım. Sana Z2 ve Z3C tavsiye ediyorum. Güncelleme konusunda daha iyi bir firma yok emin ol. Android M de alacak. Ayrıca 3-5 Android M güncellemesini de. Ayrıca Metal kasa, performans ve Kamerası ile en alınabilir telefonlar arasında, 1550Tl. Büyük sevmiyorsan Z3C, o daha performanslıdır Z2'den.
.
 
Tabiki var. Z3C, Z3 ün donanımının daha küçük kasaya konmuş hali. Samsung'un minilerı gibi düşünme. Donanım olarak fark yok. Sadece ekran çözünürlüğü 720p, ki bu boyutta bir telefon için çok uygun. Z3'ün donanımıyla çalışan 720p ekran, Sony'nın arayüzü de nispeten hafif olduğundan çok iyi performans veriyor. Imkan varsa Z3 alın ama 1900 cıvarında galiba.
Sony Xperia Z3 Compact İncelemesi - ShiftDelete.Net

Fiyatı şu an 1500 tl
 
Samsung Galaxy A7'yi SADECE tasarımından ve şıklığından dolayı tavsiye ederim. Samsung, S serisine daha çok önem veren onun dışında da Note serisiyle yürüyen bir firma. Yıllık 50+ telefon üreten bir firmanın (haftada 1 telefon) her telefona gerekli özeni göstermediğini unutmayın. A serisi orta sınıf telefonları temsil ediyor. A7 bu sınıfın amiral gemisi fakat ilginçtir ki 2015 te çıkmasına rağmen güncellemeleri zar-zor aldı. Size tavsiyem, Sony, HTC gibi firmalara yönelmenizden yana olacaktır. 1600 TL'ye Xperia Z2, Z3C alabilirsin Sony garantili olarak, HTC'nin de One M8S diye modeli çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, One M8 in kamerasını güçlendirerek tekrar satış yapıyorlar, ultrapixel olayını anlatamadıkları için. O cihaza da bakabilirsiniz. LG G3 çok ısınan ve kronik sorunları olan bir cihaz, incelemeler mevcut, dilerseniz alabilirsiniz.
Not olarak eklemeliyim ki, 4K video çekecekseniz ve çok oyun oynayacaksanız her telefon ısınır.
 
Bu arada benim gönderdiğim incelemenin biraz eski olduğunu söyleyeyim. Yazılımsal sorunlar çözüldü sanırım. En azından ben Z2'mde bahsedilen bazı sorunlarla karşılaşmadım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı