1600 TL hazır kasa

quake560

Hectopat
Daha fazla  
En fazla 1500-1600 TL ile özellikle League of legends oyununu rahat bir şekilde oynatan hazır kasa masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Toplama ile uğraşmak istemediğimden hazır kasa tercih ediyorum. Önerileriniz için şimdiden sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum 1600 TL lik kasada oynatır LoL'ü fakat mutlu etmez diye düşünüyorum. Toplama bilgisayarıda kendin toplamak zorunda değilsin Vatan Bilgisayardan toplarsan montaj yapıyorlar. Sinerji Bilgisayardan topladığındada 25 TL ye internet üzerinden toplama hizmeti satın alabilirsin toplama bilgisayar öneririm kesinlikle.

Hazır kasalar fiyatına göre çok düşük oluyor kardeşim. Vatan dan alırsan sistemi montaj yapıyorlar zaten.

Hocam bu sistemide alabilirsiniz bu sistemi en yakındaki Vatan Bilgisayar mağazasına gidersiniz parçaları alırsınız ve orda toplatırsınız. @ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ arkadaşımızın önerdiği sistemide alabilirsiniz. Benim önerdiğim ile onunkinin arasında çok fark yok fakat onunki biraz daha iyi.

Buyrun, 95 tl fark var daha fazla ama hazır olarak bulabileceğiniz en iyilerinden birisi.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    120,5 KB · Görüntüleme: 217
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…