1600 TL i3 6100 Sisteme Tavsiye

ciegoamendartaus

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben resimdeki gibi bir sistem toplamak istiyorum. Genelde bu fiyatlarda hep athalon 860 k'yı koyuylarlar ama amd için ddr4 yok sizce bu sistem bu fiyata iyi mi yoksa athlon 860k ile r7 370 ddr3 alsam yine böyle performans alır mıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel ama bu fiyata amd yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum.

MSI R7 360 2GD5 OC GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Ekran kartı olarak bunu tercih edebilirsin GTX 750Tİ'la aynı performansı veriyor ve daha ucuz onun dışında sistem güzel bu fiyata bundan daha iyi sistem toplanamaz amd toplanırsa ileride işlemci yükseltme imkanın kalmaz x4 880k falan gelecek ama performans olarak çok bi fark olacağını sanmıyorum yani vereceğiniz paraya değmez. Eğer başka sitelere bakarsan fiyatı düşürebilirsin.

İşlemci: Intel i3 Core 6100

Anakart: Asus B150M-K - Micro ATX

Bellek: Kingston HX421C14FB/8 - 8 GB

Ekran Kartı: Asus R7360-OC-2GD5

Kasa+PSU = Dark Cubix 500W

Depolama: Kingston SV300S37A/120G - 120 GB

Toplam fiyat: 1.650 TL Teknobiyotik fiyatlarıdır hepsini oradan sipariş edebilirsiniz.

AMD zen işlemciler piyasaya çıkmadan amd den işlemci alınmasını şiddetle tavsiye etmiyorum tek çekirdek performansları berbat doğru dürüst çok çekirdek kullanan program olmadığına göre intel şimdilik en iyi işlemci seçimi olacaktır. Ekran kartına gelince render ve oyun arasında bir performans dileniyorsa nvidia eğer salt oyun fps si ve fiyat performansı dileniyorsa amd tabi amd ekran kartlarında da geriden geliyor hem nvidia karşısındaki render performansı hemde güç tüketimi konularında geride.

O bütçe için intel lüx.
Youtube'dan aç izle istediğin işlemcinin karşılaştırmasını 8350, 860k vs i3 6100 hangisi daha performanslı hangisi f/p ddr4'ü de unutma her türlü intel alınır amd daha performanslı daha ucuz olsaydı onu önerirdik.

100 TL daha ekleyerek bunu alabilirsiniz, bu fiyata Intel lüks değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…