İyi sosyaller, 4 sene önce almış olduğum G910 bozulması sebebiyle istediğim özellikleri barındıran bir klavye arayışına geçtim.
Aradığım özellikler:
-Mekanik olması.
-Beyaz olması.
-Kablosuz olması bağlantı için her ikisi de olur.
-NumLock bulundurması.
-Bilgisayar üzerinde programlanabilir olması.
-RGB olması.
Maximum 1600 TL'ye kadar çıkabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
En ucuz SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.108,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Şu an Türkiye piyasasında düzgün beyaz bi klavye yok bildiğim kadarıyla. İtopya'da dandik bir markanın var, 500TL civarına fakat ona para verilmez.
Banggood'da birkaç güzel model var fakat aydınlatma yoktu baktıklarımda. Hepsiburada'da Keychron'un birkaç modeli var, keycaplarının bir kısmı beyaz sadece.
En iyi seçeneğiniz G915 TKL White, onun da fullsize modeli yok. Siyah renk fullsize olanını ben geçen sene 2750TL'ye mâl etmiştim. Beyazı daha da pahalı olur.
Rica ederim. Sayamadığım kadar klavye denedim, en beğendiğim G815/G915 oldu. Beyaz şart değilse siyah renkli olan modellerini rahatlıkla bulabilirsiniz.
Ben Vatan Bilgisayar'dan indirim ile 900TL civarlarına almıştım. Benimki de UK Layout. Büyük enter ve Türkçe karakterler yok. 1000TL civarlarına düşeceğini pek sanmıyorum. Çiçeksepeti'nde 1700TL civarına Türkçe ve tactile modeli var. Döviz arttıkça bu fiyata da bulmak zor olabilir. Sadece tek...
www.technopat.net
Bu konuda başka birine fikirlerimi belirtmiştim. Düşünürseniz işinize yarar bilgi bulabilirsiniz.