1600 TL klavye önerisi

Bütçe
1600

zBurakhan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi sosyaller, 4 sene önce almış olduğum G910 bozulması sebebiyle istediğim özellikleri barındıran bir klavye arayışına geçtim.

Aradığım özellikler:

-Mekanik olması.
-Beyaz olması.
-Kablosuz olması bağlantı için her ikisi de olur.
-NumLock bulundurması.
-Bilgisayar üzerinde programlanabilir olması.
-RGB olması.

Maximum 1600 TL'ye kadar çıkabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kablosuz.

Şu an Türkiye piyasasında düzgün beyaz bi klavye yok bildiğim kadarıyla. İtopya'da dandik bir markanın var, 500TL civarına fakat ona para verilmez.

Banggood'da birkaç güzel model var fakat aydınlatma yoktu baktıklarımda. Hepsiburada'da Keychron'un birkaç modeli var, keycaplarının bir kısmı beyaz sadece.

En iyi seçeneğiniz G915 TKL White, onun da fullsize modeli yok. Siyah renk fullsize olanını ben geçen sene 2750TL'ye mâl etmiştim. Beyazı daha da pahalı olur.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler, sanırım keychron c2 üstünde düşüneceğim, g915 de gözüm kalmadı değil .

Tavsiyeleriniz için teşekkürler, sanırım keychron c2 üstünde düşüneceğim, g915 de gözüm kalmadı değil .
Rica ederim. Sayamadığım kadar klavye denedim, en beğendiğim G815/G915 oldu. Beyaz şart değilse siyah renkli olan modellerini rahatlıkla bulabilirsiniz.

Bu konuda başka birine fikirlerimi belirtmiştim. Düşünürseniz işinize yarar bilgi bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…