S srandor Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 12 25 Nisan 2020 #1 1600 TL bütçem var oyun odaklı bir sistem olacak kasanın küçük olması çok önemli önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2020
1600 TL bütçem var oyun odaklı bir sistem olacak kasanın küçük olması çok önemli önerilerinizi bekliyorum.
SergioGnæbry Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 577 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Basketbolcu 25 Nisan 2020 #2 1600TL'ye oyun odaklı bir sistem kurman imkansız bütçeni arttırman lazım
waieNNN Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 914 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Donanım 25 Nisan 2020 #3 srandor dedi: 1600 TL bütçem var oyun odaklı bir sistem olacak kasanın küçük olması çok önemli önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne oyunları oynayacaksınız, bir önerim var.
srandor dedi: 1600 TL bütçem var oyun odaklı bir sistem olacak kasanın küçük olması çok önemli önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne oyunları oynayacaksınız, bir önerim var.
S srandor Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 12 25 Nisan 2020 #4 LOL CS:GO Skyrim Valorant gibi oyunlar oynayacağım. waieNNN dedi: Ne oyunları oynayacaksınız, bir önerim var. Genişletmek için tıkla... LOL CS:GO Skyrim Valorant gibi oyunlar oynayacağım çok yüksek bir beklenti içerisinde değilim.
LOL CS:GO Skyrim Valorant gibi oyunlar oynayacağım. waieNNN dedi: Ne oyunları oynayacaksınız, bir önerim var. Genişletmek için tıkla... LOL CS:GO Skyrim Valorant gibi oyunlar oynayacağım çok yüksek bir beklenti içerisinde değilim.