Mursel55 Picopat Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 654 Makaleler 2 23 Temmuz 2025 #11 furqiX123 dedi: dün benzer bi konu açtım genellikle şunu önerdiler: https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-royal-kludge-rk-r65-phantom-chartreuse-switch-rgb-mekanik-oyuncu-si-fiyati,745985445.html Genişletmek için tıkla... Royal Kludge de iyi Machenikte iyi membran yerine red switch olarak bunlardan seçebilirsin K500B-B87 red switch olanları kalmış sanırım tek
furqiX123 dedi: dün benzer bi konu açtım genellikle şunu önerdiler: https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-royal-kludge-rk-r65-phantom-chartreuse-switch-rgb-mekanik-oyuncu-si-fiyati,745985445.html Genişletmek için tıkla... Royal Kludge de iyi Machenikte iyi membran yerine red switch olarak bunlardan seçebilirsin K500B-B87 red switch olanları kalmış sanırım tek
G Gabriel Barsch Centipat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 633 23 Temmuz 2025 #12 soulsteal59 dedi: Alınmaz. Machenike veya Royal Kludge al. Genişletmek için tıkla... Peki şu nasıl. Havit Gamenote KB890L Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi - SİYAH : Amazon.com.tr: Bilgisayar Havit Gamenote KB890L Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi - SİYAH : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu Mursel55 dedi: Royal Kludge de iyi Machenikte iyi membran yerine red switch olarak bunlardan seçebilirsin K500B-B87 red switch olanları kalmış sanırım tek Genişletmek için tıkla... Red switch çok ses çıkarır mı rahatsız eder mi membrana göre?.
soulsteal59 dedi: Alınmaz. Machenike veya Royal Kludge al. Genişletmek için tıkla... Peki şu nasıl. Havit Gamenote KB890L Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi - SİYAH : Amazon.com.tr: Bilgisayar Havit Gamenote KB890L Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi - SİYAH : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu Mursel55 dedi: Royal Kludge de iyi Machenikte iyi membran yerine red switch olarak bunlardan seçebilirsin K500B-B87 red switch olanları kalmış sanırım tek Genişletmek için tıkla... Red switch çok ses çıkarır mı rahatsız eder mi membrana göre?.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.662 Makaleler 1 Çözümler 17 23 Temmuz 2025 #13 Gabriel Barsch dedi: Peki şu nasıl. Havit Gamenote KB890L Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi - SİYAH : Amazon.com.tr: Bilgisayar Havit Gamenote KB890L Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi - SİYAH : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu Red switch çok ses çıkarır mı rahatsız eder mi membrana göre? Genişletmek için tıkla... Havit'in şahsen kulaklıkları hariç hiçbir ürünü alınmaz. Hayır rahatsız etmez.
Gabriel Barsch dedi: Peki şu nasıl. Havit Gamenote KB890L Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi - SİYAH : Amazon.com.tr: Bilgisayar Havit Gamenote KB890L Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi - SİYAH : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu Red switch çok ses çıkarır mı rahatsız eder mi membrana göre? Genişletmek için tıkla... Havit'in şahsen kulaklıkları hariç hiçbir ürünü alınmaz. Hayır rahatsız etmez.
G Gabriel Barsch Centipat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 633 23 Temmuz 2025 #14 soulsteal59 dedi: Havit'in şahsen kulaklıkları hariç hiçbir ürünü alınmaz. Hayır rahatsız etmez. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler yardım için birde attığınız mechanik marka klavyeyi sevdim siyah renkli olanı var mı acaba?. soulsteal59 dedi: Havit'in şahsen kulaklıkları hariç hiçbir ürünü alınmaz. Hayır rahatsız etmez. Genişletmek için tıkla... Bir de Lenovo Lecoo nasıl? Son düzenleme: 23 Temmuz 2025
soulsteal59 dedi: Havit'in şahsen kulaklıkları hariç hiçbir ürünü alınmaz. Hayır rahatsız etmez. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler yardım için birde attığınız mechanik marka klavyeyi sevdim siyah renkli olanı var mı acaba?. soulsteal59 dedi: Havit'in şahsen kulaklıkları hariç hiçbir ürünü alınmaz. Hayır rahatsız etmez. Genişletmek için tıkla... Bir de Lenovo Lecoo nasıl?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.662 Makaleler 1 Çözümler 17 23 Temmuz 2025 #15 Gabriel Barsch dedi: Anladım teşekkürler yardım için bir de attığınız mechanik marka klavyeyi sevdim siyah renkli olanı var mı acaba? Bir de Lenovo Lecoo nasıl? Genişletmek için tıkla... İkisi de siyah? Keycapslardan bahsediyorsan yok. Artık çoğu klavye 2 renkli şekilde üretiliyor. Kötü.
Gabriel Barsch dedi: Anladım teşekkürler yardım için bir de attığınız mechanik marka klavyeyi sevdim siyah renkli olanı var mı acaba? Bir de Lenovo Lecoo nasıl? Genişletmek için tıkla... İkisi de siyah? Keycapslardan bahsediyorsan yok. Artık çoğu klavye 2 renkli şekilde üretiliyor. Kötü.
G Gabriel Barsch Centipat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 633 23 Temmuz 2025 #16 soulsteal59 dedi: İkisi de siyah? Keycapslardan bahsediyorsan yok. Artık çoğu klavye 2 renkli şekilde üretiliyor. Kötü. Genişletmek için tıkla... Keycapslerden bahsettim hocam beyaz, siyah sistemde uyar mı?.
soulsteal59 dedi: İkisi de siyah? Keycapslardan bahsediyorsan yok. Artık çoğu klavye 2 renkli şekilde üretiliyor. Kötü. Genişletmek için tıkla... Keycapslerden bahsettim hocam beyaz, siyah sistemde uyar mı?.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.662 Makaleler 1 Çözümler 17 23 Temmuz 2025 #17 Gabriel Barsch dedi: Keycapslerden bahsettim hocam beyaz, siyah sistemde uyar mı? Genişletmek için tıkla... Evet uyar.
Gabriel Barsch dedi: Keycapslerden bahsettim hocam beyaz, siyah sistemde uyar mı? Genişletmek için tıkla... Evet uyar.
G Gabriel Barsch Centipat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 633 23 Temmuz 2025 #18 soulsteal59 dedi: Evet uyar. Genişletmek için tıkla... Redragon nasıl? Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu
soulsteal59 dedi: Evet uyar. Genişletmek için tıkla... Redragon nasıl? Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu
Mursel55 Picopat Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 654 Makaleler 2 23 Temmuz 2025 #19 soulsteal59 dedi: Havit'in şahsen kulaklıkları hariç hiçbir ürünü alınmaz. Hayır rahatsız etmez. Genişletmek için tıkla... red switch sessiz hocam cok fazla sesi yok redragondan daha iyi diğer önerilenler
soulsteal59 dedi: Havit'in şahsen kulaklıkları hariç hiçbir ürünü alınmaz. Hayır rahatsız etmez. Genişletmek için tıkla... red switch sessiz hocam cok fazla sesi yok redragondan daha iyi diğer önerilenler
G Gabriel Barsch Centipat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 633 23 Temmuz 2025 #20 Mursel55 dedi: Red switch sessiz hocam cok fazla sesi yok Redragon'dan daha iyi diğer önerilenler. Genişletmek için tıkla... Bunu buldum nasıl?
Mursel55 dedi: Red switch sessiz hocam cok fazla sesi yok Redragon'dan daha iyi diğer önerilenler. Genişletmek için tıkla... Bunu buldum nasıl?