İlk bilgisayarımı topluyorum. Fazla bütçem yok 1600 TL. DDR3 sistem toplayabilirim ama işte beni ne kadar götürür? İlerde Upgrade de sıkıntı olabilir diye düşündüm. Kasa almaya ihtiyacım yok bana sadece PSU önerin.
G41 anakart 150 lira.
8 GB DDR3 RAM 200 lira.
Xeon E5450 işlemci 150 lira.
GTX 750 Ti 400 lira.
500W FSP, Thermaltake veya Xigmatek PSU 250 lira(ileri dönük)
1TB Toshiba, Samsung veya Seagate HDD 200 lira
Sahibinden ve Gittigidiyor'dan parçaları tek tek aramalısın. Uygun fiyatlı eli yüzü düzgün bir sistem toplamak 4000 TL'ye sistem toplamak gibi değildir. Zahmetli iştir en temizini aramalısın.
Sadece PSU önerin demişsin, başlıktı sistem yazıyor, tam anlamadım kardeşim.
Eğer 1600 TL'ye sistem toplamak istiyorsan, direkt ikinci el bir kasa al derim. Diğer türlü yine ikinci el parçalar satın alarak yapabilirsin onu soruyorsan yaz, yine yardımcı oluruz.
İlk bilgisayarımı topluyorum. Fazla bütçem yok 1600 TL. DDR3 sistem toplayabilirim ama işte beni ne kadar götürür? İlerde upgrade de sıkıntı olabilir diye düşündüm. Kasa almaya ihtiyacım yok bana sadece PSU önerin.
Ekran Kartı İşlemci-Ram-Anakart SSD Güç Kaynağı
Toplam 1756 TL tutuyor bu fiyata bu sistem gayet iyi işlemciyi sonra bütçe olunca bir de i7 4790 yaparsanız bilgisayar daha iyi olur. Tabi bu 2.el için geçerli eğer sıfır sistem istiyorsanız bütçenizi 2000 yaparsanız Ryzen'li bir PC toplayabilirim size.
İyi bir sistem ama ölü bir sisteme para yatırıyorsunuz benim kurduğum sistemde 4.nesil 1150 pin işlemci var sizde 775 pin eski nesil bir işlemci kullanılır mı kullanılır ama para yatırmayın derim.
İyi bir sistem ama ölü bir sisteme para yatırıyorsunuz benim kurduğum sistemde 4.nesil 1151 pin işlemci var sizde 775 pin eski nesil bir işlemci kullanılır mı kullanılır ama para yatırmayın derim.