Simülasyon ve 3D tasarım için bu bütçe çok düşük diye düşünüyorum. En basitinden SolidWorks kullandım. O bile 3D de daha yüksek bütçeli sistemler gerektiriyor. Benden daha iyi bilen varsa yardımcı olsun sana dostum.
Simülasyon ve 3D tasarım için bu bütçe çok düşük diye düşünüyorum. En basitinden SolidWorks kullandım. O bile 3D de daha yüksek bütçeli sistemler gerektiriyor. Benden daha iyi bilen varsa yardımcı olsun sana dostum.
@JiJi arkadaş çok güzel sistem toplamış onu alabilirsin, ayrıca ileride ekran kartı takarsan güzel olur. İşlemcin GTX 1060'a kadar rahatça kaldırır. RAM takviyesi de yaparsın tam olur. 3000MHz RAM performansı ciddi etkileyecek görürsün.
İşin gerçeği o donanım Arşivi'nin kullandığı işlemciyi kullanmadım. Performansını bilmiyorum. Bende ryzen 3 1200 var ve gtx 1050 ti ı hiç zorlanmadan besliyor. Ryzen 3 2200 benimkinin 2. Nesil versiyonu. Düşük bütçeli sistemler için benim en sevdiğim işlemci. İşlemci deki dahili ekran kartı yaklaşık gt1030 dengi demek yanlış olmaz. Ki ileride ekran kartı takmak istersen arkadaşın da belirttiği gibi sıkıntı yaşamazsın. Ram donanım arşivinde 2133 mhz benim eklediğim 3000 mhz. Ryzen 2.nesil işlemciler zaten 3000 mhz hızı destekliyor. Güç kaynağı olarak donanım arşivinde 350w var benim yazdığım 500w ki fsp markasının kalitesinin de nagastan üstün olduğunu düşünüyorum. Tercih senin artık.