W white;_onizer Hectopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2014 #1 Resimdeki sitem iyi midir ? Önerilerinizi yazabilirsiniz. Sistemi İnventus'tan topladım. Şimdiden teşekkür ederim Bütçe: 1600 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2014
Resimdeki sitem iyi midir ? Önerilerinizi yazabilirsiniz. Sistemi İnventus'tan topladım. Şimdiden teşekkür ederim Bütçe: 1600 TL.
Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 15 Ağustos 2014 #2 Daha iyisi toplanılır gibi Ben öneri yapmak isterim. Benim önerdiğim sistem bana göre güzel olabilir ama diğer arkadaşlara göre kötü de olabilir. İsterseniz bu sisteme bir göz atabilirsiniz. Bütçenizi sadece 95TL arttırarak alabilirsiniz.
Daha iyisi toplanılır gibi Ben öneri yapmak isterim. Benim önerdiğim sistem bana göre güzel olabilir ama diğer arkadaşlara göre kötü de olabilir. İsterseniz bu sisteme bir göz atabilirsiniz. Bütçenizi sadece 95TL arttırarak alabilirsiniz.