1600 TL Tasarım Monitörü Önerisi

Akolanimosa

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, bir dostum şu sıralar 3DS Max ile ilgileniyor ve işi ilerletmekte kararlı. Kısıtlı bir bütçeyle Radeon RX570'i olan bir sistemin anakart, işlemci ve RAM'lerini yükselttik. İşlemciyi aşırıya kaçmadan overclock etmeyi düşünüyoruz. Şu anki sistemimiz:

Ana kart: ASUS PRIME B450-PLUS
İşlemci: AMD Ryzen 7 2700x
RAM: ADATA XPG Gammix DDR4 16GB(8x2) 3000Mhz (CL 16-18-18)
Toplam Fiyat: 3600TL

Arta kalan 1600TL bütçemiz var, onunla da bir tasarım monitörü alacağız ancak karar veremedik. Sistemde çok nadir durumlar dışında oyun oynanmayacak; 3DS Max, Blender, Photoshop vb. programlar üzerinde çalışılacak ve neredeyse tamamen iş odaklı kullanılacak. Her türlü önerilerinize açığız. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@samet sait
O monitörün zaten normal fiyatı yalan indirim diyebiliriz. Ayrıca 27'', 1080P çözünürlükte pikseller sakata gelebileceği için tasarım konusunda sıkıntı çıkarır.

Dostum, tasarım için kullanacağız, o açıdan gecikme ve hertz değerinden çok renk doygunluğu ve çözünürlük bizim için daha önemli. Ona göre önerilerini yaparsan memnun olurum.

Renkler açısından bir problem yaşamayız herhalde değil mi? 10 bit yeterli olacak gibi duruyor. Teşekkürler.

Sanmıyorum yaşayacağınızı. Monitör 2K çözünürlükte ve IPS panele sahip. Dediğim gibi 27'', 1080P kötü olur piksel açısından. Ayrıca arkadaşın önerdiği 2. monitör de TN panel. Tasarımda en kötü şey yani. Yine de biraz daha bekleyin almadan önce. Belki daha iyi bir öneri gelir. @Oreki 'yi de etiketledim eğer görürse daha detaylıca yapabilir öneriyi.

Peki, ikinci ele yanaşıp 4K bir monitör almamızı tavsiye eder misiniz, öyle yaparsak ne alabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…