1600 TL Telefon Tavsiyesi

Makaleler
2
İkinci el 1600 tl'ye kadar mağazadan ya da GET ile alabileceğim(Komisyon dahil) güçlü ve uzun vadeli bir telefon arıyorum.

Kriterlerim:
-Fortnite kaldırması(Bunun sebebi çok yüksek sistem isteyen bir oyun olması aslında o kadar elzem değil.)
-Uzun ömürlülük(Custom ROM vb. ile yada kendiliğinden uzun ömürlü.).
-Dayanıklılık.
-Kamera(S3 Mini'den daha kötü çekmesin yeter. :D).

Arkadaşlar bulabilirseniz lütfen link atın şimdiden teşekkürler ve iyi akşamlar.

O bütçe ile Fortnite'da akıcı bir deneyim sunan cihaz bulamazsınız. Yurtdışı kayıtlı Xiaomi Redmi Note 8 alabilirsiniz. Türkiye garantili modeller 2200 Lira gibi fiyatlardan başlıyor maalesef ki.

Hocam o fiyata bir bu alınabilir kamerası S8'den daha iyi uzun ömürlü ve işlemciside iyi. Fortnite oynamadığım için bilmiyorum nasıl olacağinı.https://www.senkar.net//xiaomi-redmi-note-7-64gb-cep-telefonu

Bende o paraya telefon arıyorum ve yok.

Geçen sene 1200 liraya olan M10 ve 1500 liraya olan M20, şimdi bununla denk telefonlar 2500-3000'den başlıyor. Bu paraya alacağın telefonda oyun oynatmaz, anca gündelik işlerinde kullanırsın.

2. el almaktan başka çaremiz yok.

Bende o paraya telefon arıyorum ve yok.

Geçen sene 1200 liraya olan M10 ve 1500 liraya olan M20, şimdi bununla denk telefonlar 2500-3000'den başlıyor. Bu paraya alacağın telefonda oyun oynatmaz, anca gündelik işlerinde kullanırsın.

2. el almaktan başka çaremiz yok.
Hocam 1400'e xiaomi mi 6 128 gb buldum. İmei çakılmış ve 3 yıldır bu şekilde kullanıp sorun çıkmadığını söyledi. Sizce alınır mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı