Çözüldü 1600 TL'ye Android tablet önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Açıkçası kullanmadım. Peki bilgisayar toplamanız mümkün mü? 2.el bir sistem olmaz mı?

Açıkçası kullanmadım. Peki bilgisayar toplamanız mümkün mü? 2.el bir sistem olmaz mı?
Hayır. Bilgisayar olmaz.
Tablet gerekiyor onlar için. Dediğim gibi, ev için günlük kullanım amaçlı. Aynı zamanda işlerini görebilecek Laptop vardı onlarda. O yüzden oyun için tablet bakıyorlardı.

Cevap veren herkese teşekkürler. Bir de üzerine kılıf önerebilir misiniz? Kaba durmayacak aynı zamanda da koruyucu. Ek olarak cam da önerebilirsiniz.

Ek olarak, 64 GB dahili hafıza yerine o aradaki fiyat farkına 128 GB SD kart almak daha mı mantıklı?

Arkadaşım Tab A7 kullanıyor, derslere giriyor. Tableti sordum gayet memnunmuş. Tableti de kendim bizzat gördüm gayet iyi ve şık bence.

Arkadaşım Tab A7 kullanıyor, derslere giriyor. Tableti sordum gayet memnunmuş. Tableti de kendim bizzat gördüm gayet iyi ve şık bence.
O zaman model olarak iyi. Peki 64 GB için aradaki fiyat farkına değer mi yoksa o fiyata SD kart almak daha mı mantıklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…