1600 TL'ye bilgisayar toplama

Asus H81M Plus
8 GB Circual Ballistx
i3 4160
CMP 350-500w kasa+psu
R7 260x
WD 1 TB Blue
--
Alternatif olarak 500 Gb HDD alırsınız, anakartı H81P-33 yaparsınız daha ucuza gelir...

Kardeş bu tür konularda bilgili değilden lütfen yorum yapma bu kadar saçma bir sistem toplamayı nasıl becerdin bilmiyorum yaptığın hataları yazmaya kalksam çok uzun bir yazı olur o yüzden yazmıyorum. Lütfen bir daha bilgili olmadığın konular hakkında yorum yapma.

Aslında biraz haksızda değil GTA5 için toplanan bir sisteme GT730 takmak akıl karı değil.

@Silinen üye doğru söylüyorsun da çok ağır konuştun. Tatlı dille anlatmak daha iyi olur. İnsanları kırmadan konuşursan o da anlayışla karşılar.
Ağır bir dille konuşmadım olabildiğince tatlı dille konuştum bu aralar forumda çok fazla çok bilmiş var ve ben çok bilmişlerden nefret ederim.

Ekran kartını siz öneri GTX 750 Ti strix OC diyorlar hesaplı o olur mu? Bide monitör herhangi bi 1080p monitör olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
1600 bütçeye monitör dahil orjinal Windows dahil sen bişi çıkar da görelim öğrenelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Frknvrl.23 Güldürdün arkadaş büyük ihtimalle oyun için toplattırıyor ve sende en basitinden GT730 koyuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…