1600 TL'ye full klavye önerisi

AMD07

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, 1500TL Max. Bütçe için önerebileceğiniz full Gaming klavye var mıdır? Yurt dışı istemiyorum, Trendyol, Hepsiburada, vatan, MediaMarkt gibi yerlerden önerebilirseniz iyi olur. NumLock rakamlarının olduğu tuş takımı olmasını isterim yani. %60 %75 gibi ibareler galiba küçük klavyeler oluyor. Ben %100 isterim

Ağırlıklı FPS oyunları oynarım, Fortnite, CS2, CoD, BF gibi. Nadiren hikayeli oyunlar.

Klavyede aydınlatma olması tercihimdir, genelde loş bir ortamda kullanıyorum

Kablosuz klavye olursa iyi olur, ama çok iyi klavye ise kablolu da olabilir. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum, herkese iyi günler.

Son düzenleme:
Hocam klavyeyi inceledim, her şeyi ile çok güzelmiş diyordum ki, aydınlatma olmadığını görene kadar.

Aydınlatmaya sahip başka alternatifler de var mıdır? Bir de Türkçe klavye olmadığını yazanlar gördüm Türkçe klavye olursa iyi olur. Teşekkürler

Türkçe klavyeyi Türkçe keycaps alarak yapabilirsiniz, klavye hotswap olduğu için değiştirebilirsiniz.

Adınlatma seçenekli güzel başka klavye önerisi olan var mı arkadaşlar? Teşekkürler

Efendim o fiyatlara %100 RGB Türkçe Q klavye bulmanız zor AIGO A100 Brown Sugar Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) - Game Garaj bunu alabilirsiniz sarı switch İngilizce Q klavye %100 eğer illa RGB %100 Türkçe alacaksanız https://www.amazon.com.tr/Gamepower...43-b505-708699589dab&pd_rd_i=B0CFVM7JLY&psc=1 ki diğerini tavsiye ederim.

Bütçeyi kaça çıkarmak lazım hocam peki, bu şartları sağlayan eli yüzü düzgün bir klavye için? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…