1600 TL'ye işlemci ve RAM önerisi

Ryzen 3 3300X yada Ryzen 5 3600 ile XPG Gammix D30
Açıklama da RAM, Anakart, İşlemci üçlüsü istemiş.

Toplamda 1659 TL

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bir şey soracağım bunun için yeni konu açmak mantıksız geldi. Ben bu anakarta 3200 MHz CL16 bir RAM takacağım fakat ürünün isminde 2133 MHz yazıyor. Ama özellikler kısmında 3200 MHz var. Sorunsuz bir şekilde kullanabilirim değil mi RAM'i ?

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bir şey soracağım bunun için yeni konu açmak mantıksız geldi. Ben bu anakarta 3200 MHz CL16 bir RAM takacağım fakat ürünün isminde 2133 MHz yazıyor. Ama özellikler kısmında 3200 MHz var. Sorunsuz bir şekilde kullanabilirim değil mi RAM'i?

En düşük 2133 MHz en yüksek 3200MHz destekler yani 3200 MHz alsanız 3200MHz'de çalışacaktır sorun yok kullanabilirsiniz.

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bir şey soracağım bunun için yeni konu açmak mantıksız geldi. Ben bu anakarta 3200 MHz CL16 bir RAM takacağım fakat ürünün isminde 2133 MHz yazıyor. Ama özellikler kısmında 3200 MHz var. Sorunsuz bir şekilde kullanabilirim değil mi RAM'i ?
Aynı Anakartla 3000MHz RAM kullanmaktayım sorunsuz bir şekilde çalışıyor, açıklama kısmının en alt tarafında desteklediği frekans değerleri yazıyor;
434.PNG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı