1600 TL'ye klavye önerisi

justgame28

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1600 TL bütçem var klavye alacağım ama kararsızım.1.sebep Switchler red switch ile blue switch arasında kaldım. Blue için çok ses çıkarıyor ev halkını rahatsız ediyor diyorlar red switch için ise tatmin etmez diyorlar.

Buna belki şöyle çözüm bulunabilir. Switchleri değiştirilebilir klavyeler varmış bütçeme uygun böyle bir klavye varsa önerebilirsiniz 2. Sebep ise boyut boyut konusunda %60 düşünüyordum ama kafamı 2 şey çeldi NumLock ve Multimedya tuşları, bunlar %60'lık klavyede yok NumLock dert etme sebebim geçen ay GTA 5'i bitirdim ve uçak, helikopter benzeri şeyleri NumLock tuşlarıyla kullanıyoruz ve korkum şu:

Bazı oyunlarda da NumLock'la yapılan şeyler var mı ve multimedya tuşları ne olacak? Yardımcı olun. Pişman olmak istemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Kastettiğiniz şey bu ise.

Bundan alabilirsiniz.
Bende tam boy klavyeden 60 klavyeye geçtim ve gerçekten bayağı fark etti hem görüntü açısından hem de rahatlık açısından çok daha iyi bu bütçeye klavye hakkımda maalesef bilgim yok arkadaşlar öneri yaparlar.

Bunun linkini atabilirmisin?

Bunun linkini atabilir misin?

Şu an stoğu yok ama gelir yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…