1600 TL'ye TKL klavye önerisi

Bütçe
1500-1600
Rampage'in alacağınız herhangi bir klavyesi rezil seviyede olacaktır. O marka ya markasız ya da Outemu switchler tercih ediyor. Bu paraya en azından Cherry MX XPG Summoner varken alınmamalı.

Zıyoulang T60 alınır mı hocam?​

Ne oldu da bütçe bir anda o kadar indi? O ürünü anca zorunluluktan öneriyoruz.

Ayrıca aynı ürün. Daha ucuza var.

Bütçe inmedi güzel göründüğü için söyledim ayrıca yüksek fiyat verip de kötü olan klavyeler var aşırı kararsızım şu an ne alacağım konusunda.

Dostum önerdiğim klavyelerden üstünü bulamazsın. Klavyede tek etken switch değil. PCB gibi şeyler de var ve kalitesiz PCB'ye sahip bir klavye her an bozulabilir zaten. Bütçe yeterse buna da bakabilirsin.

Attığım her üründe Amazon Prime ile alırsan kargo ücreti iptal oluyor bu arada.

Amazon'dan bir şey almak istemiyorum uzun süre içinde geliyor Trendyol gibi yerlerden satın almam gerekiyor.

Amazon'dan bir şey almak istemiyorum uzun süre içinde geliyor Trendyol gibi yerlerden satın almam gerekiyor.

Amazon 10 iş gününde teslim yapıyor. O bütçeye TR'den XPG Summoner altına inmeyin. Yalnız klavyede yay sesi sorunu olması muhtemel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…