Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.247 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #11 ErdemK21 dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim. Son olarak bunda FreeSync var ama G-SYNC var mı? Genişletmek için tıkla... G-Sync desteği yok diye biliyorum ama DisplayPort ile FreeSync monitörde DisplayPort ile G-Sync açılabiliyor olması lazım. Kennisgeving voor omleiding
ErdemK21 dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim. Son olarak bunda FreeSync var ama G-SYNC var mı? Genişletmek için tıkla... G-Sync desteği yok diye biliyorum ama DisplayPort ile FreeSync monitörde DisplayPort ile G-Sync açılabiliyor olması lazım. Kennisgeving voor omleiding
E ErdemK21 Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #12 Einstein dedi: G-Sync desteği yok diye biliyorum ama DisplayPort ile FreeSync monitörde DisplayPort ile G-Sync açılabiliyor olması lazım. Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Açılabiliyorsa sıkıntı yok alıyorum o zaman yardımınız için minnettarım iyi günler.
Einstein dedi: G-Sync desteği yok diye biliyorum ama DisplayPort ile FreeSync monitörde DisplayPort ile G-Sync açılabiliyor olması lazım. Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Açılabiliyorsa sıkıntı yok alıyorum o zaman yardımınız için minnettarım iyi günler.